Дієта шоколадна

дієта шоколадна

Шоколадна дієта - сама ця фраза звучить як щось неймовірно прекрасне, адже вона об`єднує і втрату ваги і улюблене всіма дівчатами ласощі. Як же таке можливо, їсти солодке і худнути?

Шоколадна дієта є однією з моно-дієт, які побудовані на одному продукті і саме цей продукт, і нічого крім нього, ви повинні їсти під час дієти. Полягає вона в тому, що в теченіенеделі ви їсте виключно шоколад. Але не поспішайте радіти, скуповуючи величезні упаковки шоколаду, в день ви можете з`їдати тільки 100 грам, це вага звичайної плитки. Керуючись калорійністю вам можна вживати тільки темний шоколад без добавок. Ну, і власне крім цієї шоколадки за день ви більше нічого не їсте.

Найкалорійнішим є молочний шоколад, за ним з відчутною різницею йде білий і трохи менш калорійним, ніж білий, виявляється темний гіркий шоколад. Але при цьому білий шоколад складається в основному з какао-масла, а значить його жирність значно більше, ніж у інших видів.

шоколадна дієта

  • Шоколадка з 100 грам, ділиться на 3 прийоми: вранці, вдень і ввечері. Кожен прийом супроводжується склянкою знежиреного молока або кави без цукру. В інший час пийте воду, можна мінеральну без газу і не забувайте приймати вітаміни.
  • За рахунок чого відбувається скидання ваги: така дієта повністю виключає сіль, так що з організму йде зайва рідина і ви втрачаєте не тільки вагу, скільки обсяги. Знижено споживання всіх поживних речовин і загальна калорійність денного раціону, так що організм починає задіяти свої ресурси і витрачає енергію, накопичену в вигляді жиру.
  • Як і всі моно-дієти, дієта шоколадна виснажує організм і не поставляє багатьох необхідних йому речовин, тому не можна підтримувати її довше 7 днів і обов`язково приймайте вітамінні комплекси поки сидите на дієті (так, якщо і не сидите, вітаміни теж будуть корисні).

Італійська шоколадна дієта



Іншим варіантом шоколадної дієти є італійська шоколадна, але шоколад там присутній в значно менших кількостях. Вона заснована на пасті (локшині і макаронах з твердих сортів пшениці), яка заправляється знежиреними соусами без м`яса, за винятком курячого. На додаток йдуть салати зі свіжих овочів з рослинним маслом або соєвим соусом, попкорн несолодкий (можна з невеликою кількістю сиру або соєвим соусом), фрукти (НЕ банани, а наприклад грейпфрут), ягоди (чорниця, смородина) і 30 грам шоколаду в день - це трохи менше третини звичайної плитки. Шоколад знову ж темний. Ця дієта виключає сіль і значно скорочує білки і жири, а якщо супроводжувати її свіжими фруктами і овочами, які багаті клітковиною, то це допоможе швидше вивести з організму все зайве і скинути вагу.

Відгуки

Відгуки про шоколадної дієті, в цілому, позитивні. Використовували її дівчата змогли скинути близько 7 кілограм за тиждень, але скаржилися, що важко її переносили і весь час відчували голод. Італійський варіант не настільки суворий і його можна застосовувати значно дольше- вона легше переноситься і за пару тижнів дозволяє скинути 6 кілограм.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!