» » » » Скільки можна сидіти на дієті?

Скільки можна сидіти на дієті?

Скільки можна сидіти на дієті?

З усіх екранів на нас дивляться моделі з параметрами 90-60-90. І ось під ці параметри жінки і намагаються підігнати своє тіло, в тому числі і за допомогою різних дієт. Але кожна дівчина повинна знати, скільки можна сидіти на дієті, щоб в результаті не загубити своє здоров`я.

жорсткі дієти

Жорсткі дієти дають можливість скинути кілька кілограмів зайвої ваги за короткий час. Це дуже до речі, якщо ви хочете позбутися від "баласту" до якої-небудь дати: Нового Року, весілля, дня народження. Дуже важливо знати, скільки можна сидіти на дієті, адже тривалий "стриманість" від повноцінної їжі може згубити ваш організм. Дотримуватися жорсткої дієти годі й більше 1 тижня, інакше ви завдасте шкоди своєму здоров`ю, і тоді зовнішні зміни вже не будуть радувати.

Дуже популярні монодієти, в основі яких криється споживання їжі в будь-якій кількості, за умови, що цієї їжею буде служити лише один продукт: яблука, рис, гречка, кефір. Цукор з раціону виключається повністю.

Найпопулярнішою з монодієт, по праву, вважається гречана. Скільки сидіти на гречаної дієті? Фахівці рекомендують обмежитися 10 - 14 днями. Дана дієта покликана нормалізувати вагу, тобто більше, ніж ви можете, ви не скинете. Але все ж варто прислухатися до свого організму. І краще за все буде на вечерю з`їдати пару апельсинів або яблук, щоб запобігти авітаміноз.

М`яка дієта



При м`яких дієтах ефект відчувається не так швидко, як при жорстких, зате тримається довше, а організм не переносить великого шоку. На таких дієтах можна просидіти місяць-півтора, але обов`язково повідомивши їм про стан свого організму.

Очищаюча дієта дозволяє вживати пісне м`ясо, курку, будь-які овочі і фрукти, вівсяну крупу, нежирне молоко та молочні продукти, рослинне масло, хліб з борошна грубого помелу. Категорично забороняються: жирне м`ясо, ковбаса, копченості, білий хліб, кондитерські вироби, жирні молочні продукти, алкоголь в будь-якому вигляді, цукор. Меню повинно бути таке, щоб в день вживалося не більше 2500 ккал.

Ну і, найголовніший принцип - є потрібно тоді, коли ви відчули справжній голод, а не просто розігрався апетит. Їсти потрібно повільно, їжу ретельно пережовувати. І ваша фігура буде непереборна.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!