Як схуднути за місяць?

Як схуднути за місяць?

Коли до літа залишився один місяць, або ви збираєтеся на море, а після зими без сліз не дивитеся на себе в дзеркало, то ви мимоволі шукає відповіді, як можна схуднути за місяць.

У такій ситуації перше, що ви повинні запам`ятати, що, припустимо, схуднути на 20 кг за місяць без шкоди для організму неможливо. Чи не принесе шкоди тільки схуднення до 4 кілограм.

Як схуднути за місяць: правила

Я пропоную худнути, дотримуючись правильного харчування без особливого стресу для організму. Інформації про правильне харчування безліч, з цієї причини складно розібратися, де ж в кінці кінців істина. Розкладу все на свої місця.



Для початку треба запам`ятати важливі принципи правильного харчування.

  • Організм накопичує жир, коли йому чогось не вистачає, він як би запасається на майбутнє, не знаючи, коли ж він отримає вітаміни або корисні поживні речовини. Тому щодня він обов`язково повинен отримувати клітковину. Вона міститься в таких зернових продуктах як горох, овочі, фрукти, боби. Дивіться, як легко і просто! Їжте протягом місяця побільше свіжих овочів і фруктів, хліба з цілих зерен. Клітковина, якої з надлишком в цих продуктах, втамовує голод і створює відчуття повного шлунка. А так як шлунок отримує необхідну йому клітковину постійно, він не буде накопичувати жир про запас.
  • Тепер розберемо ваше ставлення до солодкого і мучного. Ніхто не говорить, що їх потрібно категорично виключити з раціону. Не потрібно давати клятвених обіцянок що більше ні-ні. Їх цілком можна замінити низькокалорійними десертами. Не треба відмовляти собі. Тому що коли-небудь ви все одно зірветеся. І скучив організм відкладе всі ці ласощі в ненависний жир. І знову будете сидіти і думати, як схуднути за 1 місяць. Тут і в цілому головне - міра. Їжте помаленьку і часто - це основний принцип.
  • Жодна дієта не діє без фізичних навантажень, і вже тим більше, Вам треба займатися (ще більше), якщо Ви вирішуєте, як схуднути без дієт за місяць. Ваше завдання - витрачати енергії більше, ніж Ви споживаєте, тільки тоді можна схуднути без дієт. Вибирайте фізичні навантаження, які подобається. Тренажерний зал, фітнес, тай-бо, степ-аеробіка, аква-аеробіка, танці. Серед усього розмаїття, яке пропонують нам сучасні спортивні клуби, вважаю, що можна підібрати для себе улюблене заняття. Якщо немає можливості відвідувати фітнес-клуб не турбуйтеся, тому що схуднути за місяць в домашніх умовах теж реально! Скакалка, обруч, віджимання від підлоги, підняття тулуба, лежачи на підлозі. Всі ці вправи допоможуть пропрацювати всі групи м`язів.


Їли ви будете поєднувати спорт і не виснажливе голодом правильне харчування, за місяць ви зможете позбутися від 3-4 кілограмів зайвої ваги, не завдаючи шкоди здоров`ю.

  • Крім цих простих правил, можна влаштовувати іноді розвантажувальні дні. Для розвантажувальних днів підходять різні продукти: кефір, сир, яблука, овочі. Краще збалансувати харчування в розвантажувальні дні допоможе лікар-дієтолог. Для кожного організму найкращим для розвантажувального дня є свій продукт. Проконсультувавшись з дієтологом, ви зможете комфортно перенести такий день.

Таким чином схуднути за місяць можна. Для цього не треба голодувати або сидіти на жорстких дієтах. Потрібно лише правильно збалансувати продукти у своєму раціоні і активно займатися спортом. А ще краще, щоб це стало вашим способом життя.

Корисні поради

І ще кілька простих порад, до яких ви може прислухатися, якщо хочете скинути кілька кілограмів за місяць:

  1. Перед кожним прийомом їжі пийте воду, особливо якщо намічається банкет, де буде багато їжі. Випита вода як би обманює організм, перебиваючи апетит. Норма споживання води в день становить 8-10 склянок. Вона не дає застоюватися рідини в організмі, сприяючи схудненню.
  2. Їжте по 6-8 разів на день невеликими порціями. Щоб не помилитися, накладайте кількість їжі розміром з вашу долоню. Якщо сильно захотіли їсти перед сном, випийте склянку кефіру або з`їжте знежирений йогурт. А краще нічого не їсти за три години до сну.

У вас цілий місяць, щоб схуднути грамотно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!