» » » » Як схуднути в домашніх умовах за тиждень?

Як схуднути в домашніх умовах за тиждень?

Якщо немає часу, якщо важлива подія або поїздка, якщо доленосна зустріч, ненароком задумуєшся, як схуднути будинку за тиждень. За цей час ви зможете легко скинути 3-4 кілограми, які так заважають нам жити. На жаль, більше 4 кілограмів, швидше за все, скинути не вийде, тому що організм до кінця тижня зрозуміє, що харчування недостатньо і почне відкладати запаси жиру на майбутнє, а ви, відповідно, знову повніти. Якщо ви хочете зберегти форму, то потрібно переходити на підрахунок калорій і обов`язково займатися спортом, причому постійно.

Худнемо будинку за тиждень

Як схуднути в домашніх умовах за тиждень без неприємних емоцій, з якими все пов`язують експрес-дієти. Пропоную не відмовлятися від їжі, а просто є інші продукти, які в даний період більш корисні і менш калорійні для вас.

Ви можете в необмежених кількостях їсти ягоди і фрукти, можна навіть заморожені, з них можна приготувати салат, а заправити його знежиреним йогуртом. Тільки виключіть на тиждень з раціону виноград і банани.

Так само із задоволенням їжте юшку і супи з овочів, нежирні кисломолочні продукти, каші з круп цільних зерен. Погодьтеся, все це смачно і доступно, ви не відчуваєте голод і не мрієте про їжу цілодобово.

А якщо все-таки мрії прийшли в вашу голову і ніяк не виходять, то з`їжте яблуко або випийте свіжовичавлений сік. Вони замінять вам тістечка і цукерки. А ще можна потанцювати, тоді і настрій підніметься.

Сьогодні дуже популярні чаї та кава для схуднення в домашніх умовах. Такі напої притупляють почуття голоду, спалюють накопичилися жири, виводять з організму токсини і шлаки. А найголовніше вони мають той самий смак запах, що і звичайні звичні нам чай і кава.



Це загальні рекомендації.

Але все-таки наведу кілька рецептів дієт для швидкого схуднення.

Дієти для швидкого зниження ваги

  • Експрес-дієта для термінового схуднення за три дні, її можна посилити відвідуванням сауни і професійним масажем.

День 1: запекти в духовці одного курчати, розділити його на три частини, це сніданок, обід і вечерю.

День 2: 300 грам м`яса нежирного теляти підсмажити, розділити на три частини. Це так само сніданок, обід і вечерю.



День 3: Тільки кави. Випити 5 чашок за день.

Всі три дні пийте якомога більше негазованої води.

  • Дієта на білках. З її допомогою можна схуднути на 4 кілограми за 5 днів. Але ця дієта - величезний стрес для організму. Не повторюйте її частіше, ніж один раз на місяць.

Вранці з`їжте одне варене яйце некруто. На другий сніданок, десь через 3-3,5 години, можна з`їсти близько 150 м знежиреного сиру з чаєм. Ще через 3 години повторіть сир з чаєм. До вечора пийте тільки воду.

  • Дієта з рибою. Ви скинете 3 кілограми, якщо будете дотримуватися цієї дієти 3 дні. В даному випадку все дуже просто.

Ви повинні їсти 5 разів протягом дня. У кожний прийом їжі з`їдайте по 100 г відвареної риби без солі. На гарнір їжте помідори, капусту чи огірки. Пийте каву з лимоном або настій шипшини, але тільки на сніданок і обід.

  • Дієта на чотири дні. За чотири дні ви скинете 4 кілограми. Цю дієту необхідно дотримуватися дуже точно. Можна тільки замінити апельсин на ананас.

День 1: На сніданок з`їжте один апельсин і круті курячі яйця (2 штуки). Випийте одну чашку чорної кави. На обід можна з`їсти вісім плодів чорносливу, вимочені попередньо в воді. На вечерю - апельсин і яйце.

День 2: На сніданок з`їжте шматочок сиру нежирного сорту і випийте чашку кави. На обід - яйце і апельсин. На вечерю з`їжте грушу і випийте склянку молока.

День 3: На сніданок випийте дві склянки чаю. На обід з`їжте один помідор, один огірок і шматок нежирного сиру. На вечерю - склянка молока.

День 4: На сніданок - мюслі з соком або молоком. На обід з`їжте огірок і помідор. На вечерю - 2 апельсина.

Поки ви худнете, організм дуже послаблюється. Тому не забувайте побільше бувати на свіжому повітрі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!