Дієта кремлівська: меню

Дієта кремлівська: меню

Схуднення - це стрес для будь-якого організму. Дієта повинна бути відпрацьованої і підходити саме вашому організму. Пам`ятайте, що будь-які загальні рекомендації можуть тільки нашкодити вашому здоров`ю. Давайте розберемося з кремлівської дієтою і подивимося наскільки вона хороша. Отже:

Дієта кремлівська. Меню

Переду вами зразкове меню кремлівської дієти, яка розрахована на 7 днів:

  • Понеділок: сніданок - 100 гр. сиру, яєчня з 4 яєць з шинкою, кава або чай без сахара.- обід - 100 гр. салату з кальмарів з оливками, 150 гр. філе судака, запеченого з грибами, чай без цукру полуденок - середнє яблуко- вечерю - один помідор, 200 гр. вареної курки, 200 гр. несолодкого йогурту.
  • Вівторок: сніданок - 150 гр. сиру, 2 варених яйця, фаршированих грибами, чай без цукру обід - 100 гр. овочевого салату з перцем і соняшниковою олією, 100 гр. відбивною з нежирної свинини, кави без цукру полуденок - 30 гр. волоських орехов- вечерю - 100 гр. кольоровий відвареної капусти, куряча грудка, запечена з сиром, чай без цукру.
  • Середовище: сніданок - 100 гр. сиру, 2 варені яйця, чай без цукру обід - 100 гр. овочевого салату з маслом, 100 гр. шашлику, кава або чай без цукру полуденок - 10 чорних олівок- вечерю - один помідор, 200 гр. відвареної риби, 200 гр. несолодкого йогурту.
  • Четвер: сніданок - 100 гр. салату з цвітної капусти, 4 відварні сосиски, чай без цукру обід - 150 гр. овочевого салату з печерицями, 100 гр. леля-кебаб з баранини, кава без цукру полуденок - 30 гр. волоських орехов- вечерю - 200 гр. листового салату, 200 гр. смаженої риби, чай без цукру також включає в себе кремлівська дієта.
  • П`ятниця: сніданок - 200 гр. дієтичного сиру з зеленню, чай без цукру обід - салат з помідорів з оливками, смажена свиняча корейка з яйцем, чай без цукру полуденок - 30 гр. арахіса- вечерю - 200 гр. червоного сухого вина, 100 гр. сиру, 200 гр. відвареної риби, 200 гр. листового салата- 200 гр. несолодкого йогурту.
  • Субота: сніданок - 100 гр. сиру, яєчня з 2 яєць з шинкою, кава без цукру обід - 200 гр. відварених кальмарів з майонезом, 100 гр. біфштекса, 200 гр. сухого червоного вина-полуденок - яблуко- вечерю - 100 гр. листового салату, 200 гр. смаженої риби, 200 гр. несолодкого йогурту.
  • Неділя: сніданок - 4 відварні сосиски, 100 гр. кабачкової ікри- обід - 200 гр. листового салату, 200 гр. курки-гриль, чай без цукру полуденок - 30 гр. волоських орехов- вечерю - 100 гр. помідора, 200 гр. відвареного м`яса, 200 гр. нежирного йогурту.


Давайте звернемося до відгуків людей, які зазнали дієвість кремлівської дієти на собі:

Ліза: "3 роки тому спробувала цю дієту за порадою, не пошкодувала ні на секунду! 1 місяць - мінус 10 кг, помітили всі і стали заздрити, досі підтримую вага 50 кг. Єдине, останні 4 місяці стала їсти трохи більше" нешкідливих "по кд продуктів, щоб було більше сил, тому що вирішила почати бігати, так би мовити, зміцнювати м`язи. Не знаю як всім, але мене кремлівська дієта повністю у всьому влаштовує)) "



Ірина: "Я важила 64 кг після пологів за місяць схудла на 5 кг зараз я 59 хочу ще тримаюся далі на кд але поки ні на грам."

Ганна: "Будь ласка, будьте акуратніше в підборі раціону! Іноді читаю, що люди не використовують і 20 очок в день-це самообман, насичення організму за рахунок тваринного білка і виключення клітковини, якої багато в низькокалорійних овочах-шлях скользкій.Ето призводить і до запорів, а далі інтоксикація, запах з рота (це тільки зовн прояви зайвого споживання м`яса). Не обманюйте себе, краще потратьте окуляри на овочі, кефір, а не на насіння, наприклад! - Е і так є в раст маслі, а іншого користі від насіння мало, зате всі очки витрачені. Їжте овочі, на 20 очок можна огірків, помідорів або салату поїсти, і м`ясом не захоплюйтеся сильно. Сама стежу за раціоном строго, зараз інформації і правильне харчування багато-читайте, що не шкодите здоров`ю. "

Viktoriya: "При вагітності, 7 років тому, набрала 25 кг! Після того, як закінчила годувати грудьми, села на КД + спорт. Скинула 26 кг за 3 місяці! Правда їла менше 15 у.о. в день. Зараз трохи набрала, знову села на жорстку КД.Результат через 18 днів 5 кг! у мене харчування по КД - це вже спосіб життя. Солодке я не люблю, а от без м`яса не можу, як, в принципі і голодувати. Ем білки без ограніченій.В Загалом, дета СУПЕР !!! Тільки якщо ви думаєте, що при і так невеликій вазі будете швидко скидати-це не так. Чим менше вага тим повільніше процес. Удачі всім! "



Увага, тільки СЬОГОДНІ!