Дієта на 3 дні

Дієта на 3 дні

В даний час існує величезна кількість різних коротких дієт. З їх допомогою за кілька днів при наявності сили волі і відсутності будь-яких захворювань, особливо шлунково-кишкового тракту, можна досить просто, а найголовніше, швидко позбутися від декількох кілограмів зайвої ваги.

Будь-які короткі дієти не можна використовувати більше ніж три доби. Це пояснюється тим, що вони містять в собі мінімально необхідний дорослій людині поживних речовин, вітамінів і мікроелементів. Тривале виснаження свого організму подібним харчуванням призводить до виникнення або загострення вже наявних хронічних захворювань, порушення гормонального фону. Тому будь-яка дієта на 3 дні повинна дотримуватися тільки три дні! Ну а тепер поговоримо про найбільш популярних варіантах швидких дієт.

Цитрусова дієта

За допомогою цієї дієти за 2 - 3 дні цілком можна втратити до 5 кг зайвої ваги. При ній в їжу дозволяється вживати тільки помело, Сацума, лайм, грейпфрут і апельсин. Пити можна фреші цитрусові соки (без цукру або меду!) І мінеральну воду без газу в великих кількостях. Вранці обов`язково приймати одну таблетку будь-якого полівітамінного препарату, до складу якого входять і мікроелементи.

При цій дієті відбувається насичення організму аскорбіновою кислотою, а волокна клітковини добре очищають кишечник. Однак цитрусовая дієта повністю виключає надходження в організм білка і тому назвати її здоровою з точки зору фізіології можна.

Експрес-дієта на 3 дні

Дана дієта використовується вже більше 30 років. Вважається, що вона дозволяє не тільки позбутися від декількох зайвих кілограмів, але і зменшує вміст в організмі такої шкідливої речовини, як холестерин.

На сніданок можна з`їсти невеликий шматочок черствого хліба з арахісової пастою і половинку грейпфрута, природно, без цукру. Обід складається з одного невеликого тосту, половини консервної банки тунця і чашки несолодкого і неміцного чаю. Меню вечері включає в себе склянку натертої на крупній терки моркви, трохи відвареної курячої грудки, чашку відварених зелених бобів, невелике яблуко і порцію ванільного морозива. Крім цього протягом дня слід випивати не менше літра мінеральної води.

Ця дієта вважається нешкідливою для нашого організму і тому її можна часто повторювати. Наприклад, чергую 3 дні дієти і тиждень звичайного харчування.

Дієта: за 3 дні схуднути на 5 кг



Дієтологи обіцяють, що за три дні ретельного дотримання даної дієти можна схуднути більш ніж на 5 кг.

Сніданок чисто символічний і складається зі склянки теплої кип`яченої води, в яку додана столова ложка меду. Воду можна підкислити декількома краплями свіжовичавленого лимонного соку. Якщо вам не вистачає почуття бадьорості, то через 15 - 20 хвилин можна випити чашку міцного чаю або чорної кави без цукру.

В обід можна поласувати відвареної грудкою індички. В якості гарніру можуть використовуватися будь-які овочі, крім картоплі. Вага порції не повинен перевищувати 500,0 м

На вечерю випивається 150 мл капустяного відвару. Для його приготування 200,0 г листя білокачанної капусти заливають склянкою холодної води. Доводять до кипіння і варять хвилин 15. Після цього відвар слід остудити і процідити. Якщо вийшло менше 150,0 мл готового відвару, то його розводять кип`яченою водою. Відвар п`ють маленькими ковточками протягом півгодини.

Якщо вас буде мучити дуже сильне почуття голоду, що не дає можливості заснути, то перед сном допустимо випити склянку знежиреного кефіру.

Дана дієта ні в якому разі не може тривати більше 3 днів поспіль! Однак через 5 - 7 днів звичайного харчування її можна знову повторити.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!