Дієта білкова

дієта білкова

Дієта - це стрес для організму. Необхідно пам`ятати про те, що ваш організм унікальний, відповідно, він потребує вибору оптимального харчування для того, щоб схуднути. Не вірте всьому, що сказано в інтернеті. Перегляньте всі рекомендації і зверніться до професійного дієтолога, щоб він допоміг вам визначиться з раціоном. Це дозволить досягти вам приголомшливих результатів. Тепер давайте розглянемо таку дієту, яка може бути корисною кожному.

білкова дієта

Слід відзначити особливу користь білкової дієти для культуристів і спортсменів. Справа в тому, що високий рівень вмісту білка допомагає наростити велику кількість м`язової тканини. Дієта розрахована на невеликий термін тривалістю в два тижні. Якщо ви вважаєте себе людиною, яка б змогла строго дотримуватися певного режиму харчування протягом двох тижнів, тоді дана дієта обов`язково вам допоможе.

Дана дієта насамперед підходить для тих, хто може повністю відмовитися від борошняних і солодких продуктів. Вона підійде і тим, хто не уявляє своє життя без яєць, м`яса і риби. Результати, які зафіксували люди, котрі здобули даної дієтою, такі: за 2 тижні люди скидали від 4 до 8 кілограмів. Слід однак зауважити, що якщо ви безконтрольно почнете споживати заборонені в дієті продукти після її закінчення, то вага миттю повернеться назад.

Білкова дієта - для схуднення просто незамінна, в її основі лежать досить прості правила. Білки, які ви отримуєте в результаті дотримання дієти набагато перевищують допустимий рівень. Плюс до цього, ви недоотримаєте вуглеводів, які потрібні організму для харчування. У організму не залишається ніякого виходу, крім як використовувати власні накопичені жири. Крім того, особливий режим харчування, реалізований в дієті, створює специфічний травний ритм, який змінює обмін речовин у вашому організмі.



Тим, хто страждає на хронічні захворювання нирок або шлунково-кишкового тракту, дієта не рекомендується. Вона також шкідлива літнім і особливо повним людям, так як білок впливає на згортання крові. А це може призвести до формування небезпечних для життя тромбів.

Меню білкової дієти

Практично всі фахівці сходяться в думках з приводу основних продуктів харчування, що вживаються під час цієї дієти. Меню виходить не дуже різноманітне, зате дуже навіть корисне!



На сніданок:

  • За 15-20 хвилин до прийому їжі випийте один стакан води, її температура повинна бути 20-24 .
  • Одна чашка кави з молоком (жирність молока повинна бути не більше 0,5%). Можна замінити його склянкою чаю. Замість цукру використовуйте фруктозу.
  • З`їжте 1 сирок з жирністю 0% або будь-який йогурт (до 80 ккал на кожні 100 грам). Спочатку можете додати ще другий сирок, але протягом тижня від нього поступово слід відмовитися.
  • Через 3 години після сніданку можна з`їсти яблуко (грушу / апельсин / 5 слив). Також можете випити склянку чаю з м`ятою.

На обід (через 2 години після сніданку):

  • Перед їжею випийте склянку води, кімнатної температури.
  • З`їжте трохи юшки (близько 200 г) з декількома скибочками хліба (обов`язково чорного).
  • Доповніть обід салатом з двох помідорів, мандарином і декількома сухофруктами.
  • Юшку можна замінити 100 г телятини, запеченої в духовці без масла і солі, з відвареною диким рисом.

На деякий час постарайтеся відмовитися від вживання картоплі. Якщо ви відчуєте голод через кілька годин після обіду, з`їжте трохи овочів і випийте склянку одновідсоткового кефіру.

До вечері:

  • Як завжди, перед прийомом їжі вип`ємо склянку води.
  • Зробіть салат з кальмарів, креветок, вареного яйця і кукурудзи, заправлений оливковою олією. Вага однієї порції не більше 300 м
  • До салату зробіть відвареної дикий рис і відріжте невеликий шматочок чорного хліба.
  • Салат можна замінити 200 г відвареної телятини або 150 г риби.

Пам`ятайте! Не варто вірити в усі відгуки, тому що білкова дієта підходить далеко не кожному. Якщо вам погано від вживання цих продуктів, необхідно терміново припинити її і звернеться до лікаря.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!