Дієта ангела

Весна - пора перетворення, час яскравих змін, нових привабливих образів! Хочеться бути не просто красивою, а навіть трішки привабливіше, ніж зазвичай! Має бути скинути «сто одежинок», настав час для спідничок, платтячок, капрі, шортиків, красивих легких майок і сорочок. Ви дивитесь у дзеркало і ... .улибка сповзає з Вашого обличчя: так, виявляється, за зиму Ви встигли набрати зайві кілограми, і зараз вони абсолютно недоречно виділяються! Закрадається думка про дієту: яку б вибрати, щоб і не голодувати, і швидко скинути вагу, та ще й з користю для організму? Чи існує така ??? Так, дорогі дівчата і жінки, пора дізнатися про дієту ангела! Красива назва і не менш красива дієта, для тих, хто може запастися всього на 13 днів ангельським терпінням і хоче скинути 7-8 кілограмів, стати легше, «повітряної», немов ангел! Причому інтенсивно худнути Ви почнете вже в перший тиждень, а другий тиждень допоможе закріпити ефект! Результат дієти ангела Вас приємно здивує!

Але відразу оголосимо кілька нюансів, щоб переконатися, чи підходить Вам ця дієта чи ні! По-перше, дієта ангела для «сов» - тих, хто вважає за краще ситна вечеря і обходиться практично без сніданку, для «хижаків» - тих, хто любить м`ясо і без нього не уявляє свого життя (словом, білкова дієта). Також нагадаємо загальне правило: якщо у Вас є хронічні захворювання, перед тим, як сісти на дієту, проконсультуйтеся з лікарем!

Якщо по перерахованих пунктів дієта ніби створена для Вас, перейдемо до головного: до раціону харчування! Переваги очевидні: по-перше, кожен день Ви будете вживати в їжу вітамінізовані овочі, зелень. Клітковина буде активізувати роботу кишечника. А морква і помідори до всього іншого зроблять позитивний вплив на стан і колір шкіри. Постарайтеся ці 13 днів обійтися без алкогольних напоїв, цукру, обмежте споживання солі.



Найкраще відразу розписати своє меню на два тижні!

Дієта ангела: меню

Сніданок різноманітністю не відрізняється: Ви можете випити кави без цукру або чашечку чорного, зеленого чаю. Ніяких солодких булочок і печива! Замість цього - сухарі або терта морква!



Обід дозволить «заморити черв`ячка» і «протягнути» до вечері: з`їжте 2 яйця з помідором, заїдайте зеленим салатом. До речі, його можна замінити за бажанням: шпинатом, капустою, свіжим огірком ... Заправити оливковою або рослинним олією- цікавий смак виходить, якщо капнути лимонного соку. Замість яєць можна з`їсти нежирну смажену яловичину, курчати без жиру, нежирну свинину на рожні або смажену рибу! Непогано, правда? З огляду на, що в порції м`яса Ви можете себе не обмежувати! Бажано, звичайно, щоб овочів було більше. Можливо, Вам захочеться поласувати сиром - у цьому випадку Вам дозволено тільки одне яйце і морква (або помідор). Зате на вечері зможете погуляти на славу: наприклад, можна зварити овочевий суп або на нежирному м`ясному бульйоні, порадувати себе фруктовим салатом, випити склянку кефіру. Інший варіант - з`їсти яловичину з порцією зеленого салату. Чи не забороняються і яйця (2) з салатом і парою скибочок шинки.

Погодьтеся, сидячи на такій дієті, Ви не доведете себе до голодної непритомності: раціон досить щедрий.

Останній цікавий для нас питання:

Дієта ангела: відгуки та результати

Насправді, її випробували багато жінок, і всі вони відгукуються із захопленням про свої результати! Кому-то вдається схуднути на 1.5-2 кг за 2 дні, а хтось скидає стільки за 6 днів. Є й такі, які не бачать істотних змін у вазі, зате пишуть про зменшення обсягів: талія «тане» на 5 см, бёдра- на 6! Різняться відгуки і про самопочуття (швидше, психологічному, моральному). Одні пишуть, що відчувають себе прекрасно, інші пишуть, що для них це було випробування, вони не звикли себе так обмежувати. Особливо важко нам, жінкам, відмовитися від солодкого!

Але, як би там не було, гарна фігура коштує того, щоб 13 днів посидіти на дієті ангела! Або Ви зі мною не згодні?



Увага, тільки СЬОГОДНІ!