Рибна дієта

рибна дієта

Лікарі і дієтологи сходяться на думці, що риба є найкориснішим і необхідним для організму продуктом. Це означає, що рибна дієта не просто дозволяє схуднути людині, а й оздоровлює його організм, при цьому, не позбавляючи його необхідних поживних речовин.

Дотримуватися рибної дієти для схуднення слід рівно 10 днів. За цей час можна скинути від 3 до 5 кг. І в кожен з цих днів вам необхідно буде вранці випивати 1 стакан свіжої негазованої води, причому відразу після пробудження. Пам`ятайте, харчування п`ятиразове! Слідкуйте, щоб за день ви випили не менше 1,5 літрів води.

Рибна дієта для схуднення

  1. На сніданок зваріть 1-2 яйця всмятку, круто або зробіть яєчню. Також дозволяється 1-2 маленьких йогурту або тарілка сиру (знежиреного). Випийте 2 чашки зеленого чаю. Після їжі прийміть таблетку аскорбінової кислоти. Після дієти (через 10 днів) ви можете вживати на сніданок якийсь фрукт замість аскорбінки.
  2. Другий сніданок влаштовуйте собі об 11 годині. Суворо дотримуйтеся правил другого сніданку. На початку випийте цілий стакан води. Потім з`їжте половину порції риби. Це приборкати апетит і запустить роботу травної системи. Варто трохи почекати і доїсти рибу. Чергуйте її з вареними овочами. Потім трохи свіжих овочів. А завершуємо сніданок 1 фруктом. До їжі ви можете додавати різноманітні приправи, а ось сіль обмежте!
  3. Обід починайте також з води - випийте 2 великих склянки. Трохи почекайте, а потім приступайте до їжі. Приготуйте 250 г риби одним із таких способів: відваріть, запечіть, добре б у фользі, але найголовніше, не додавати жир. Рибу можна замінити морепродуктами. Як гарнір використовуйте зелений салат з наступних сирих або варених овочів: перець, цукіні, броколі, огірки, стручкова квасоля і брюссельська капуста. Масло до овочів не додавайте, зате їх можна заправити лимонним соком або знежиреним йогуртом. І в завершенні з`їжте 1-2 маленьких йогурту або тарілку знежиреного сиру. Після обіду забороняється пити протягом 2-х годин.
  4. О 17 годині починаємо вечерю склянкою свіжої води. Трохи чекаємо і повторюємо раціон обіду, але робимо його більш різноманітним. Наприклад, з`їжте і рибу і морепродукти, і гаряче і холодне, і запечене і варене, тільки невеликими порціями.
  5. Перед сном приготуйте собі чашечку чаю для схуднення. Змішайте 20 г кореня бузини, 10 г квіток волошки, 10 г манжетки, 10 г суничного листа, 20 г хвоща, і додайте до всього цього 100 г березового листа. Даний трав`яний збір вам знадобитися вживати протягом 10 днів дієти. Один раз на добу заваріть 1 столову ложку збору в склянці окропу. Прокип`ятіть 2 хвилини і дайте настоятися протягом 15 наступних хвилин, після чого випийте.

Рибна дієта - відгуки



Якщо дивитися на відгуки фахівців, то можна сказати про дуже малому обмеження одержуваних калорій. А це відповідно не може гарантувати зниження ваги на 3-5 кг за 10 днів. Крім того, багато людей просто-напросто не можуть переносити вживання однієї лише риби протягом тривалого терміну. Але якщо ви все ж трохи обмежите себе у вживанні їжі, то обов`язково отримаєте очікуваний результат!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!