Як поправитися на 5 кг?

Сьогодні модно стежити за фігурою. Більшість людей намагаються схуднути, не залежно від того, повні вони чи стрункі, літні або молоді, знамениті чи ні. Але є і ті, хто намагається набрати вагу. Існує безліч порад і рецептів дієт, які допоможуть домогтися бажаного результату. Давайте поговоримо про те, як поправитися на 5 кг без шкоди для організму.

Без шкоди здоров`ю

  1. Найголовніше - це зберегти здоров`я, приводячи тіло в потрібну форму. Тому, є дуже багато жирної, калорійної їжі для того, щоб видужати - не найкращий варіант. Радимо використовувати спеціально розроблені дієти.
  2. Включіть у свій раціон продукти, що містять білок. Ви можете скористатися білкової або спортивної дієтою. Їжте знежирену свинину, м`ясо кролика, яловичину, молочні продукти, сир, рибу, яйця і сири.
  3. Якщо не знаєте, як поправитися на 5 кг, використовуйте приправи для підняття апетиту. Це може бути часник, кмин, розмарин, перець і інше. Пийте м`ятний чай з випічкою, в якій є ваніль і кориця.
  4. Багато хто вважає, що фрукти - це для бажаючих схуднути, але це не зовсім так. Такі фрукти, як черешня, кавун, виноград, персики, диня, банан, містять багато фруктози і допоможуть набрати вам 3-5 кг.
  5. Їжте не рідше 5-6 разів на день. Добова норма калорій не повинна становити менше ніж 2200 кл.

Меню

Розглянемо дієту, яка допоможе видужати на 5 кг:

  1. Сніданок. Почніть ранок з фруктового соку і великої порції вівсяних пластівців. Пластівці приготуйте заздалегідь, для цього замочіть їх у молоці і заправте медом, коли вони розбухнуть. Можете додати терте яблуко і горіхи. Випийте 1-3 чашки какао і з`їжте великий шматок білого хліба, намазаний маслом.
  2. Другий сніданок. Через три години після основного сніданку випийте ще склянку фруктового соку і чашку бульйону з яєчним жовтком або з`їжте бутерброд з ковбасою і маслом зі склянкою йогурту. На десерт виберіть шоколад.
  3. Обід. Приготуйте собі салат з овочів з майонезом високу калорійність. Зваріть суп на курячому бульйоні з овочами. На друге - макарони або картопля з м`ясом. Можете вибрати рис з соусом зі сметани або вершків. Запийте обід кави з вершками. Закусите фруктами.
  4. Полудень: Чи не пізніше, ніж через три години після обіду ви можете вибрати:
  5. Курінний або м`ясний салат з висококалорійним майонезом, бутерброд з білого хліба з маслом. Десерт - шоколад.
  6. Пироги з м`ясом або грибами. Так само підійде сирна запіканка, змащена сметаною, чай з медом або кілька чашок гарячого шоколаду.
  7. Вечеря: Теж на вибір:
  8. 2-3 смажених яйця, велика порція смаженої картоплі і бутерброд з білого хліба з ковбасою і маслом. 1-2 склянки жирного молока.
  9. Овочевий салат у великій кількості, макарони по-флотськи з сиром, бутерброд з ковбасою і маслом. 1-2 склянки жирного молока.


Перед сном випийте склянку молока з медом і з`їжте яблуко.

Найголовніше, перед тим, як починати набирати вагу, з`ясуйте, в чому причина вашої худорлявості. Проконсультуйтеся для початку з лікарем.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!