Як набрати вагу дівчині?

Як набрати вагу дівчині?

Безумовно, більшість дівчат ламають голову над тим, як би скинути парочку зайвих кілограм. Однак є й ті, хто бажає ці пару кілограм додати. Поговоримо в цій статті про те, як набрати вагу дівчині.

Для початку, потрібно засвоїти, що немає нічого неможливого. Розмови на подобу: «У мене такий обмін речовин, що як би я не хотіла, а скинути / набрати парочку кілограм я не зможу» - всього лише виправдання своєї ліні. Дотримуючись наших інструкцій, Ви обов`язково зможете швидко набрати вагу. Візьміться за справу і доведіть його до кінця!

Як швидко набрати вагу дівчині-підлітку

  • Першим правилом, природно, буде побільше їсти. Вам нема з чого буде набирати заповітні кілограми, якщо Ви будете їсти один раз в день 100 грам геркулесовой каші. Налягайте на борошняне, макарони, картопля, солодощі, мед, білий хліб. Якщо коротко, то їжте все те, від чого сахаються дівчата, які мріють схуднути. Не забувайте про білкової їжі - м`ясо, риба, яйця і т.п. Однак, уникайте фаст-фуду. Навіть тут він не бажаний.
  • Перед їжею випивайте склянку соку для стимулювання Вашого апетиту. І взагалі пийте побільше рідини протягом дня (1,5 - 3 л).
  • Щоб набраний вага була не тільки жиром, але хоча б частково м`язами, підіть в тренажерний зал. Підтримуйте свої м`язи в тонусі, але не перестарайтеся. Самі розумієте, в разі якщо Ви будете сжгітаь більше калорій, ніж вживати, то про набір ваги можна забути.
  • Приймайте їжу не менше п`яти разів на день. Між вечерею, обідом і сніданком зробіть перекушування. Нехай це будуть йогурти, горіхи, фрукти і т.п.
  • Ретельно пережовувати їжу. А після її прийому якийсь час відпочиньте, полежіть на дивані. Нехай їжа гарненько засвоїться організмом.
  • Вашому організму потрібні вітаміни і мінерали. Тому підіть в аптеку і купіть якийсь вітамінно-мінеральний комплекс. Така підтримка ніколи не буде зайвою.
  • Порції з їжею повинні бути досить великими. Мало їсти висококалорійну їжу часто, слід ще й вживати її багато. Наприклад, на сніданок їжте не просто кашу, а зробіть собі який-небудь буттерброд з маслом, ковбасою та сиром. Поступово Ви звикнете і зможете вживати більш великі порції, ніж зараз.
  • Привчіть себе пити молоко і кисломолочні продукти з високим рівнем жирності. Такі напої легко додадуть Вам відсутні калорії. До того ж, регулярно пити, наприклад, кефір - корисно для шлунка.
  • Як відомо, шкідливі звички уповільнюють метаболізм в організмі. Обов`язково зав`яжіть з курінням і алкоголем. Можете іноді балувати себе безалкогольним пивом. Воно, до речі, здатне викликати апетит. Що нам і потрібно.
  • Позбавтеся від негативних емоцій і стресів. Не беріть нічого близько до серця. Адже всім вже давно відомо, що стрес спалює калорії в організмі і не дасть набрати жадані кілограми.
  • Побільше спите. Наприклад, м`язи ростуть під час сну. Незалежно від того, займаєтеся Ви спортом чи ні, спите мінімум вісім годин на добу.
  • Зрештою, можете спробувати звернутися до фахівця в цій сфері - дієтолога, який Вам обов`язково допоможе.

Якщо коротко, то формула набори маси для дівчат така: частіше і побільше їжте, помірно займайтеся спортом.

Ось приблизний раціон дівчини, яка бажає швидко набрати вагу:



Перший сніданок: тарілка каші, яка містить багато вуглеводів (наприклад, вівсянка), щоб протягом дня було багато енергії. Бутерброд з маслом і сиром, солодкий чай або какао з цукром.

Другий сніданок: стакан соку, бутерброд з ковбасою, йогурт.



Обід: салат, густий суп, макарони або картопляне пюре з м`ясом, або рибою. Чай з булочкою.

Полудень: салат, йогурт.

Вечеря: півлітра молока, омлет, білий хліб.

Перед сном можна з`їсти яблуко, банан.

Таким чином, можна швидко набрати вагу дівчині-підлітку. І пам`ятайте, що найголовніше це не перестаратися. У всьому повинна бути золота середина. Не дуже добре бути на стільки худий, щоб Вас осіннім вітром відносило в далекі краї. У той же час, не варто доводити себе до стану, коли Ви не зможете пролізти в дверний проріз.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!