Як схуднути до літа?

У зимовий час ми отримуємо менше вітамінів і вживаємо менше зелені. Метаболізм взимку пригнічується внаслідок авітамінозу і незбалансованого харчування. Ми менше рухаємося і більше знаходимося в закритих приміщеннях. А на холод організм реагує особливим чином: запасає жир. Тож не дивно, що взимку так легко набираються зайві кілограми. Що з ними робити і як схуднути до літа, ми пояснимо в даній статті.

Як можна схуднути до літа

Ви правильно зробили, що звернулися до даного питання заздалегідь - навесні. Адже суворі швидкі дієти чинять негативний вплив на здоров`я людини. Навіть якщо залишився всього місяць до літа, можна скинути десь 6-8 кг на одному тільки правильне харчування і здоровий спосіб життя. Розповімо, як це зробити ...

Хочу схуднути до літа - схудну! Важливий позитивний настрій і обіцянку собі слідувати правилам. Отже, про сніданок потрібно пам`ятати завжди. Навіть якщо людині не хочеться їсти або він регулярно не встигає поснідати, треба змінити себе назавжди. Люди, які пропускають сніданок автоматично потрапляють в групу ризику по набору великої ваги. Снідаючи, людина дає енергію організму на спалювання наступних калорій, без цього контролювати свою вагу нереально. Швидко схуднути до літа допоможуть каші на воді, фрукти (крім винограду і бананів) на сніданок.



Обід і вечеря теж не пропускаємо, інакше організм вважатиме, що така заборона на їжу може повторитися коли-небудь ще, і почне робити запаси у вигляді жиру. На обід і вечерю можна їсти відварене м`ясо (яловичину, куряче філе), рибу, овочі, рис, гречану крупу, морепродукти. Картопля і макарони допускайте лише раз на тиждень. Нічого смаженого, копченого і жирного!

Целюліт Вам не загрожує, якщо будете пити багато води. Пийте не менше 2 літрів звичайної води на добу. Це прискорить обмін речовин, поліпшить травлення.

І, звичайно, щоб швидко схуднути до літа, просто необхідно зміцнювати тіло за допомогою фізичних навантажень. Тут все просто, не лякайтеся. Раз в день Ви повинні приділяти час маленьким тренувань. Вибирайте зі списку:

  • Час пішої прогулянки по вулиці.
  • Хвилин 10-15 на виконання вправ. Займайтеся під відео-ролики з інтернету.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!