» » » » Схуднути за допомогою яблучного оцту

Схуднути за допомогою яблучного оцту

Схуднути за допомогою яблучного оцту

Всім відомо, що можна схуднути за допомогою яблучного оцту. Але давайте розберемося як допомагає схуднути яблучний оцет.

Справа в тому, що в ньому багато калію і різні кислоти (кислота лимона, яблука, оцтова кислота). Завдяки своїм складом яблучний оцет зменшує апетит, сприяє травленню і кращому спалюванню жиру і вуглеводів. Дивно, але він ще й зменшує бажання їсти солодке! Це не чудодійний засіб, але воно корисно і точно нікому не зашкодить.

Перші скинуті кілограми ви побачите тижні через дві, в це період помітно знижується апетит, ви перестаєте хотіти шоколаду і цукерок. Але постійно застосовувати яблучний оцет можна. Через 2 місяці застосування зробіть перерву місяця на три.

Як схуднути з яблучним оцтом? Ось кілька рецептів:

  1. Кожен день вранці потрібно випивати на голодний шлунок суміш з 1 ст. ложку яблучного оцту, 1 ст ложки меду і 1 склянки води. Такий спосіб не тільки допоможе скинути зайві кілограми, але і додасть вам бадьорості на цілий день.
  2. Вранці натщесерце випивайте склянку води, з розведеною в ній 1 ст. ложкою яблучного оцту.
  3. На сніданок, обід і вечерю випивайте склянку води з розведеними в ній 2 ч. Ложками яблучного оцту


Щоразу після оцту обов`язково прополощіть рот, тому що оцет погано впливає на емаль чубів, руйнуючи її. Є й протипоказання для прийому яблучного оцту, це виразки шлунка та гастрити.

Якщо правильно дотримуватися дозування, то за місяць можна схуднути на кілька кілограм. Так само поліпшується колір обличчя і загальне самопочуття. Звичайно, все це за умови, що ви не зловживаєте жирним і борошняних.

Чи допомагає яблучний оцет схуднути? Професійні дієтологи не дуже - то в цьому впевнені, вони вважають, що він лише трохи знижує апетит і додає тонус. Тому, перш ніж вибрати такий спосіб для схуднення, проконсультуйтеся з лікарем.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!