» » » Як прийняти яблучний оцет?

Як прийняти яблучний оцет?

Як прийняти яблучний оцет?

Яблучний оцет - природний продукт, який використовується в кулінарії, для лікування і оздоровлення організму, а також в косметичних цілях. Чим корисний яблучний оцет? До його складу входять такі корисні речовини як бета-каротин, бор, кальцій, залізо, соляна кислота. Те, як прийняти яблучний оцет, залежить від проблеми, яку потрібно вирішити з його допомогою.

Як прийняти яблучний оцет всередину

Вживаючи яблучний оцет, можна вилікувати ряд хвороб. Як пити яблучний оцет? Як приймати яблучний оцет всередину залежить від конкретного захворювання:

  • гіпертонія. Що міститься в яблучному оцті калій зміцнює стінки кровоносних судин. Для лікування і профілактики гіпертонії потрібно приймати розчин, приготовлений зі склянки води і 2 ч. Ложок оцту;
  • головний біль. При слабких, але часто повторюваних головних болях потрібно приймати щодня по 1-2 ч. Ложки яблучного оцту. Якщо турбує мігрень, потрібно зробити розчин (1 склянка води, 1 ч. Ложка оцту, 2 ч. Ложки меду) і пити під час їжі;
  • запор. Яблучний оцет здатний поліпшити перистальтику кишечника і позбавити від запорів. 4 ч. Ложки насіння льону потрібно залити 2-ма склянками води і кип`ятити 15-20 хвилин. Відвар трохи охолодити, процідити і влити в нього 2 ч. Ложки яблучного оцту. Отриману суміш випити перед сном маленькими ковтками. Вранці випити розчин яблучного оцту (1 ч.ложка на склянку води).

Яблучний оцет для схуднення



Яблучний оцет здатний боротися з жиром краще, ніж дорогі засоби для схуднення. Крім цього, він знижує апетит і зменшує тягу до солодкої їжі. Схуднути за допомогою яблучного оцту можна приймаючи оцтовий розчин (1 ч. ложка на склянку води) 3 рази в день за 20 хвилин до їди.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!