Як пити оцет для схуднення?

Як пити оцет для схуднення?

Багато, бажаючи скинути зайві кілограми, шукають найбільш ефективні способи. Сьогодні дієтологи довели, що саме яблучний оцет може допомогти в боротьбі з надлишковою вагою. Але не всі розуміють, як він діє і навіщо пити оцет. Насправді в продукті бродіння яблучного соку міститься велика кількість корисних мікроелементів, які м`яко очищають кишечник, виводять з організму токсини і окислюють жири. Це сприяє поліпшенню травлення, відновленню обміну речовин і метаболізму.

Як схуднути за допомогою яблучного оцту? Приймати його треба «строго за рецептом».

схема прийому

Розводимо в 250 грамах води дві чайні ложки кислоти. Додаємо чайну ложку меду - тоді пити оцтову рідина буде набагато приємніше. Слід випивати один стакан даного розчину в день, розподіливши цю кількість порівну після кожного прийому їжі.

  • Пити розчин краще через тоненьку соломку. В цьому випадку вдасться попередити руйнування зубної емалі.
  • Перші результати будуть видні тільки через два місяці безперервного прийому.
  • Використовувати можна тільки натуральний продукт, ні в якому разі не можна брати штучну есенцію, розведену яблучним ароматизатором.

Тепер ви знаєте, як пити яблучний оцет для схуднення.

Протипоказання



Оцет - це кислота. Навіть розбавлена великою кількістю води вона небезпечна для тих, хто має проблеми з шлунково-кишковим трактом.

У нерозбавленому вигляді яблучний оцет дуже небезпечний для всіх. Навіть невелика випита доза може привести до сильного отруєння або навіть до летального результату.

Про інших способах зниження ваги читайте в розділі схуднення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!