Чим корисний яблучний оцет?

Чим корисний яблучний оцет?

Оцет на смак дуже кислий, але мало хто з нас знає, які корисні властивості він може надати людському організму. Доведено, що в ньому містяться достатню кількість корисних людині мікроелементів (натрій, залізо, калій ...) Плюс до цього саме яблучний оцет «вбивця» хвороботворних мікробів в шлунково-кишковому тракті людини, і саме він допомагає нам вилікуватися від простудних захворювань, і ще багатьох хвороб. Так, чим корисний яблучний оцет?

Калій в яблучному оцті

Калій дуже корисний для людини і навіть можна сказати, що він необхідний для нього. У двісті грамах натурального яблучного оцту міститься близько двісті сорока міліграмів калію! А саме калій допомагає нормально функціонувати м`язовій системі людини. Також він помічник для зміцнення нервової системи. Вживаючи яблучний оцет ви вирівнюєте свій тиск, так як калій нейтралізує шкідливий вплив натрію (якщо він у надлишку). Люди, які лікують травами стверджують, що саме яблучний оцет допомагає в боротьбі з енергетичними порушеннями, порушень пам`яті людини, хронічною втомою. Якщо людина вживає алкоголь, курить тютюн, п`є чай, кава, то він виводить калій зі свого організму. Це ще один плюс для яблучного оцту. Адже він допоможе вам заповнити втрачені запаси калію. Це тільки деякі корисні властивості яблучного оцту.

Мінеральні речовини в яблучному оцті



Кожна істота на нашій планеті потребує мінеральних речовинах, людина не виняток. І как не странно, саме яблучний оцет може їх заповнити. У яблучному оцті міститься:

  • Антиоксидант - бета-каротин. Саме він нейтралізує переродження клітин в злоякісні, тобто таку хворобу, як рак.
  • "Помічник кісток" - бор. Він грає не останню роль в переробці магнію і кальцію у вашому організмі і цим запобігає втраті кісткової маси.
  • Клітковина. Вона заважає жирам «затриматися» у вашому організмі-знижує високий рівень холестерину в крові. Все це допомагає нашому організму не стикатися з такими захворюваннями, як гіпертонія і хвороби серцево-судинної системи. Так, чи корисний яблучний оцет? Вирішувати вам, дорогі читачі.

Ми перерахували лише малу частину всієї користі цього простого еліксиру. Варто лише додати, що і ці ліки слід приймати з розумом, щоб не нашкодити своєму організму передозуванням кислоти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!