» » » Як пити яблучний оцет?

Як пити яблучний оцет?

Як пити яблучний оцет?

Чим тільки не лікуються люди: муміє, березовий дьоготь, сеча, сира картопля і ін. Багато хто не довіряють офіційній медицині, хтось вірить виключно в силу натуральних продуктів, а інші просто слідують за модою на чудодійні засоби. Порівняно недавно з`явилися статті про те, як використовувати яблучний оцет.

Що таке яблучний оцет

Можна ставитися до цього скептично, а можна спробувати розібратися: можливо, якісь продукти дійсно мають цілющі властивості.

Наприклад, яблучний оцет отримують з яблук, в користь яких ніхто не сумнівається. По суті - це перебродивший яблучний сік, настояний і відфільтрований. За цей час він, зберігаючи корисні властивості яблук, збагачується мінеральними речовинами і органічними кислотами. Застосовується яблучний оцет досить широко. Але перш, ніж зрозуміти, як пити яблучний оцет, потрібно розібратися, для чого він використовується.

Області застосування

Яблучний оцет іноді називають мало не панацеєю від усіх хвороб. Але чи потрібен він буквально всім?

Цей продукт допомагає при тонзиліті, дисбактеріозі. Він нормалізує кислотно-лужний баланс, виводить шлаки і токсини, що сприяє схудненню. Стимулюючи виділення шлункового соку, налагоджує діяльність травної системи.

Володіє протизапальними і знеболюючими властивостями, знімає набряклість. А ще є загальнозміцнюючим засобом, завдяки корисним мікроелементам.

як приймати



Цей цілющий продукт застосовується і внутрішньо і зовнішньо. Як правильно пити яблучний оцет?

Найбільш поширена рекомендація - прийом оцту вранці: натщесерце, за півгодини до сніданку. Оцет потрібно розводити в теплій кип`яченій воді (2 ст. Ложки на склянку). Посилити лікувальний вплив можна, додавши чайну ложку меду.

Після цього треба прополоскати рот, адже кислота роз`їдає зубну емаль. А ось при підвищеній кислотності, виразці пити оцет категорично заборонено.

Зовнішньо яблучний оцет використовують при ангіні, тонзиліті. Для полоскання горла готують розчин: на склянку води 1 ч.л. оцту і 0,5 ч.л. солі.

При ударах змішують оцет із сіллю (2: 1), розводять водою і роблять компреси. При хворих суглобах готують коржі з меду, житнього борошна та оцту.

Сподіваємося, що знання про те, що таке яблучний оцет, як приймати його, допоможуть вам позбавитися від хвороб і зберегти здоров`я.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!