» » » » Як схуднути за допомогою активованого вугілля?

Як схуднути за допомогою активованого вугілля?

Як схуднути за допомогою активованого вугілля?

Схуднення є важливою метою багатьох людей, а відповідно кількість способів і засобів з кожним роком зростає і примножується. Але, як не дивно, багатьох цікавить старовинний спосіб, як схуднути за допомогою активованого вугілля. Чи справді така дієта ефективна, і яким чином вона діє?

Чи можна схуднути за допомогою активованого вугілля

Будь-яка людина, що зменшує свій раціон з метою схуднути, може помітити, що найчастіше худнути не вдається або процес займає багато занадто багато часу. Справа в тому, що зменшуючи кількість споживаної їжі, ви не просто позбавляєте організм необхідних вітамінів, але ще і ніяк не виводьте шкідливі речовини, бактерії і токсини. Прийомів їх виведення безліч. Наприклад, активоване вугілля працює за принципом пилососа, тобто втягує в себе всі шкідливі речовини, а потім забезпечує їх виведення природним шляхом. Виходить, що за допомогою активованого вугілля ми очищаємо організм, що є важливою умовою схуднення, так як їжа після цього засвоюється набагато краще, зниження ваги йде ефективніше і швидше. Тобто схуднути за допомогою активованого вугілля, при цьому пожираючи величезна кількість їжі, не можна. Вугілля дозволить вам схуднути швидше.

Як схуднути за допомогою активованого вугілля

Існує два варіанти так званої "вугільної дієти", але основа у них одна: розрахуйте, скільки таблеток активованого вугілля вам необхідно буде приймати в день. На кожні 10 кг своєї ваги припадає 1 таблетка активованого вугілля. Припустимо, ви важите 70 кг, це означає, що в добова доза активованого вугілля для вас становить 7 таблеток. Як приймати активоване вугілля, щоб схуднути:

  • Перший варіант полягає в тому, щоб всі належні таблетки активованого вугілля на добу приймати з ранку натщесерце.
  • Можливо, ви вважаєте для себе зручним такий варіант: розподілити всі таблетки активованого вугілля на день і приймати по одній за 1 годину до вживання їжі.


Не залежно від того, який варіант ви вибрали, обов`язково випивайте 1 стакан води разом з активованим вугіллям. Взагалі, пити просту воду у великій кількості необхідно, щоб швидко схуднути.

Тривалість прийому активованого вугілля з метою схуднути за цією системою складає 10 днів, не більше.

Хочеться відзначити й інший спосіб, як схуднути за допомогою активованого вугілля і кефіру ... Перед сном людині, яка бажає схуднути, необхідно випити стакан кефіру і 5 таблеток активованого вугілля. Цей варіант дієти повинен тривати протягом одного місяця.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!