Як схуднути без таблеток?

Як схуднути без таблеток?

Люди, які мають зайві кілограми, зазвичай намагаються схуднути різними способами, більш-менш ефективними. Хтось в них розчаровується, а кому-то просто лінь, тому часто люди стверджують, що скинути вагу можна тільки беручи таблетки, які допомагають схуднути. На жаль, про «підводні камені» такого методу знають не всі.

Таблетки для схуднення: а чи варто

Кожному хочеться отримати таку собі супер-пігулку, випивши яку ти зможеш не тільки схуднути, але і не набирати його більше. Саме тому фармакологічні компанії «радують» нас винаходом все нових і нових таблеток для схуднення, які, нібито, нарешті принесуть бажаний ефект. У кращому випадку такі таблетки просто не приносять ніякого результату, так як це по суті плацебо, яке стоїть досить дорого. У такому випадку ви втратите час і бажання худнути. У гіршому, ви ризикуєте серйозно порушити роботу серця, травлення, а також нирок та інших органів. Саме тому найбільш правильною відповіддю на питання «які таблетки пити, щоб схуднути» буде «ніякі». Як схуднути без таблеток, адже вони шкідливі!

Звичайно, головні поради в даному випадку - правильно харчуватися і більше рухатися. На жаль, багато людей не зовсім правильно розуміють суть цих рад і починають морити себе голодом і годинами виснажувати себе тренуваннями. Через деякий час, не отримавши результату, вони впадають у відчай і вирішують, що їм судилося залишитися повними назавжди.

Є ряд міфів і стереотипів, які заважають нам схуднути. Дані твердження нав`язуються нам знайомими, журналами, статтями та телепередачами, але більшість з них не має нічого спільного з правильним і ефективним схудненням.

Які стереотипи заважають нам схуднути



Головне - скинути N кілограм. По суті вага не є показником схуднення, так як скинути його можна по різному. Під час дієт ви знищуєте м`язи, але не жир. Цікаво, що при однаковій вазі м`язи будуть мати на порядок менший обсяг ніж жир. Результат дієти: ви важите менше, але обсяги майже не змінюються. Важливіше - поставити собі мету зменшити обсяги на N сантиметрів, ніж скинути скільки-то там кілограм.

Чим більше займаєшся, тим більше жиру спалиш. Що відбувається під час тренування? Ваші м`язи руйнуються, після чого їм потрібен час на відновлення. Якщо ви займаєтеся дуже багато, ви руйнуєте ваші м`язи. Без достатнього перерви між тренуваннями вони не відновлюються нормально. При цьому жир майже нікуди не дівається. Для ефективного схуднення необхідно займатися по годині, а перерва між тренуваннями повинен бути не менше 24 годин.



Жир спалюється під час тренувань. Дане твердження не можна назвати повністю міфом, так як жир дійсно згорає під час тренування. Але згорає він дуже неефективно: близько 30 г за годину, при цьому повернути його організм може за добу. Пам`ятайте: завдання тренування - зміцнити м`язи. Саме завдяки їм ви зможете спалювати жир під час більш звичною активності: ходьбі пішки, прибирання будинку.

Можна схуднути без дієт і таблеток. Так, ви зможете спалити жир, не беручи таблетки, а ось відмовлятися від дієт не варто. Головне - підібрати правильну дієту.

Схуднути можна швидко. Якщо ви хочете побачити короткострокове зменшення цифр на вагах - вам потрібно сідати на жорсткі дієти, що обіцяють вам зниження ваги на 1 кг за день. Медики ж стверджують, що безпечно і ефективно можна спалити не більше 3 кг жиру за місяць, в іншому випадку він швидко повернеться назад. Краще худніть повільно, але раз і назавжди, тому забудьте про питання на кшталт, як швидко схуднути без таблеток.

Чим менше я з`їм, тим сильніше схудну. Дане твердження в корені невірно. Коли вашому організму не вистачає енергії, деякий час він отримує її з жиру, після чого починає руйнувати м`язи. Коли ваші м`язи будуть зруйновані, спалювати жир просто буде ніде і розпрощатися з ним буде дуже складно. В результаті ваша вага падає, а обсяги практично не змінюються. Ваше завдання - є на 20% менше, ніж вам потрібно за добу.

Якщо приймати протизаплідні таблетки, схуднути неможливо. Сучасні таблетки ніяк не впливають на вагу за умови, що їх вам підібрав лікар і вони вам підходять.

Потрібно харчуватися правильно. А ось це якраз не міф: правильне харчування допоможе вам схуднути. Головне - виховати у себе звичку їсти багато овочів і фруктів, а також «довгих» вуглеводів - каш, вівсяних пластівців, чорного хліба, замість «коротких»: цукру, солодкого, випічки з білої муки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!