Як схуднути на 7 кг?

Як схуднути на 7 кг?

Будь-яка жінка знає, які параметри фігури хотіла б мати у себе. Зростання і деякі особливості конституції тіла не підвладні нам. Зате вага - величина непостійна, їм ми можемо управляти, як захочемо. І не треба охати і голосити, що це іншим легко, а мені, бідною і нещасною, життя заважає схуднути або набрати вагу. Зберися, ганчірка, зараз все виправимо!

Головне вже зроблено, ти визначилася, скільки кг. хочеш скинути. Багато хто недооцінює цей момент прийняття рішення. А дарма, адже з формулювання мети починається її здійснення. Отже, до твого ідеального ваги тебе відокремлюють всього 7 кг. Як схуднути на 7 кг, ми зараз тобі розповімо. Але обіцяй не здаватися і, головне, змінитися назавжди.

Особистий досвід - схуднути на 7 кг з телефоном

З радістю ділюся своїм приголомшливим результатом! Я, як звичайна дівчина, хотіла відчувати себе прекрасно в своєму рідному тілі, але в стрункому і красивому. Тому вирішила взятися за справу щільно. Скачала на свій Андроїд додаток "Калькулятор калорій" і справді схудла! Альтернатива - програма на свій комп`ютер + блокнот з ручкою.

Як діяти з телефоном

  • Завантажуєте програму з Андроїд Маркета, вказуєте свою нинішню значимість і бажаний. Відповідаєте на парочку запропонованих питань про вік, стать, рівень активності.
  • Лічильник калорій розрахував Ваш РСК - Рекомендоване Добове Кількість. Тепер Ви знаєте, скільки калорій в день можна з`їдати, а скільки спалювати для бажаного ваги (активність - важлива умова схуднення, перетворите похід по магазинах в тренування).
  • Кожен день (!), Зверніть увагу, кожен день вводите в додаток "Калькулятор калорій" будь-яку дитину, яку Ви з`їли, а також будь-яку активність, яку здійснювали (дійшли до роботи, їхали в машині, тягли пакет з магазину, сиділи в офісі - будь-яку).
  • Щовечора в "дієтичну календарі" дивіться, скільки відсотків з РСК Ви сьогодні з`їли. Більше 100% не можна. Скільки з`їли в колонці "Їжа", скільки енергії витратили в колонці "Упр.". І найцікавіше - колонка результату: "Всього". Зелена стрілка вниз - Ви худнете, а червона вгору - повнієте.


Якщо калорій від їжі менше, ніж ви їх витрачаєте в діяльності, то ви худнете. А якщо більше - повнієте. Процес займе якийсь час, зате Ви привчите себе жити в новому режимі, не боячись зірватися в майбутньому, і збережете своє здоров`я. Коли починаєте працювати з програмою, розумієте, що раніше їли багато для ідеальної ваги.

Як знайти програму на комп`ютері



Спробуйте ось цей лічильник калорій: fitnessite.ru. Тут доведеться потрудитися: замість телефону записуйте все в блокнот.

  • Кожен прийом їжі фіксуйте в красивий новий блокнот: що і скільки з`їли до найдрібніших подробиць.
  • Щовечора приходите додому, заходите на лічильник калорій за посиланням вище. Забивати з`їдені продукти за день.
  • Результат в калоріях записуйте в блокнот. Порівнюйте з рекомендованим кількістю калорій.

Досвід подруги - Борменталь

На досвіді подруги скажу, Борменталь допомагає! Як схуднути на 7 кг з Борменталем? Головне, завжди дотримуватися тієї кількості калорій, яке Вам "прописали". Ви зможете, потрібно тільки захотіти і прийняти це, як стиль життя назавжди. У подруги пройшло 3 роки, вона все така ж струнка, харчується, як і вчили в Борменталь. Їсти можна все, але трохи. Змиріться і прийміть той факт, що ви дійсно багато їсте! Детальніше читайте в нашій статті «дієта Борменталя».

Плачевний досвід схуднути: 7 кг за тиждень

Звичайно, скинути 7 кг за 7 днів реально, але результату 2:

  • Здрастуй, старий вага або ще більше.
  • Привіт нових хвороб!

Стільки кругом прикладів, як дівчата морять себе голодом, дієтами, щоденними тренуваннями одночасно, досягають результату, а через деякий час зриваються і починають повніти, набираючи в додачу безліч хвороб зі здоров`ям (починаючи від жіночих захворювань, закінчуючи ослабленим імунітетом і жменькою прокинулися хронічних болячок) . Ось Вам стаття про те, як схуднути за тиждень ( «Дієти для схуднення за тиждень»), Але ми вас попереджали!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!