» » » » Обруч: скільки спалюється калорій?

Обруч: скільки спалюється калорій?

Обруч: скільки спалюється калорій?

У гонитві за красивою фігурою і тонкою талією жінки готові вдатися до будь-яких способів - дієт, пігулок і обгортання. Однак багато хто забуває про такий простий спосіб, як заняття з хулахуп (гімнастичним обручем). Давайте розглянемо, скільки спалюється калорій обручем і наскільки ефективні такі тренування.

Про те, як правильно спалювати калорії з хулахуп, ви можете ознайомитися в нашій статті Як схуднути за допомогою обруча.

Калорії і час

Підраховано, що за 100 хвилин тренування з обручем ви спалюєте близько 1000 калорій. Отже, за 10 хвилин щоденних тренувань ви будете втрачати по 100 калорій. Це досить хороший результат для такого нескладного заняття. Вже за пару тижнів використання обруча обсяг стегон і талії зменшиться мінімум на 2-3 сантиметри.

Займаючись протягом 30 хвилин, ви втратите до 300 калорій, а якщо тренування триватиме близько години, то всі 600!



Звичайно, дані можуть трохи відрізнятися. Це залежить від виду обруча і вашої інтенсивності обертання. Чим більше швидкість тренування і чим важче обруч, тим більше калорій ви втратите.

Для придбання бажаного результату вам варто визначити, скільки потрібно крутити обруч. Робити це потрібно індивідуально з урахуванням ваших потреб.

Варто відзначити, що для досягнення максимального ефекту крутити хулахуп потрібно правильно. Про те, як саме це потрібно робити, ви дізнаєтеся тут: Як крутити обруч.

З іншими ефективними способами позбутися від зайвих кілограмів ви можете ознайомитися в статті Як спалити калорії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!