» » » » Скільки калорій витрачається при ходьбі?

Скільки калорій витрачається при ходьбі?

Скільки калорій витрачається при ходьбі?

Варто відзначити, що людина витрачає калорії не тільки під час рухів, а й навіть в період відпочинку, наприклад, уві сні або ж під час лежання на дивані перед телевізором. Але якщо ви хочете схуднути, вам необхідно знати, скільки калорій витрачається при ходьбі. Крім того, ходьба сприяє розвитку м`язової системи людини, покращує роботу легенів і судин, тренує витривалість.

витрата калорій

Людина в середньому може пройти від 1 до 10 км в день, навіть не усвідомлюючи цього. У той же час, чим більше людина ходить, тим більше калорій він втрачає. Вчені стверджують, що діти і люди маленького зросту під час ходьби витрачають більше калорій, ніж більш високі.

Якщо ви ходите повільно (в середньому 3-3,5 км / год), то в хвилину спалюється близько 5 ккал. При більш швидкому темпі (від 5 до 6 км / ч) в хвилину можна спалити 6 ккал, а при швидкому (від 7 км / год) - 7 ккал. Якщо ви піднімаєтеся в гору і ходьба при цьому повільна, то витрата калорій становить 6-7 ккал.

калькулятор калорій

Якщо ви хочете розрахувати, скільки вам необхідно ходити в день, щоб спалити певну кількість калорій, то можна скористатися спеціальним калькулятором на сайті hudeika. Вказавши, що цікавлять вас параметри, можна дізнатися, скільки було витрачено калорій.

Читайте також статтю Скільки ходити, щоб схуднути.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!