Як схуднути без дієт?

Як схуднути без дієт?

Людина, що сприймає дієту, як обмеження себе в їжі і зменшення споживаних калорій, скоріше не схудне, а ще більше набере вагу після закінчення дієти. Ви, напевно, про це чули, але як схуднути без дієт не знаєте. Уявіть собі, що організм отримував величезну кількість їжі, частина з якої засвоював, а частина виводив. Потім його посадили на жорстку дієту, і організм відчував голод. Прийшов час закінчення дієти, організму стали давати колишню кількість їжі, але тепер надлишки він не буде викидати, він буде їх запасати, щоб бути готовим до можливої наступної дієті. Іншими словами, людина буде набирати зайві кілограми швидше, ніж до дієти. Скинути вагу хочеться так, щоб він знову не повернувся.

Як схуднути без дієт - запишіть правила



Наступні правила Ви повинні читати кожен день, поки такий здоровий спосіб життя не увійде у Вас в звичку. Не сприймайте це, як обмеження. Це прості правила, над якими Ви раніше просто не замислювалися. Ви будете усвідомлювати те, як ви худнете - це чудово, повірте!

  1. Заведіть тонкий блокнотик. Чому тонкий? Тому що з цими правилами Ви схуднете швидко без дієт. Виберіть 1 будь-який день тижня. У цей день Ви будете зважуватися і записувати результати. Щодня спостерігати за своєю вагою немає сенсу, неодмінно будуть коливання. А щотижневе зважування дозволить Вам контролювати, чи в правильному напрямку ви рухайтеся.
  2. У вас поганий настрій? Вийдіть на вулицю без грошей в кишені, прогуляйтеся, поміркуйте про конкретні способи вирішення проблеми, зустріньтеся з одним або з подругою. Ні в якому разі не їжте, щоб підняти настрій або порадувати себе!
  3. Також не їжте, коли нудно і нема чого робити. Знову ж можна піти далеко від кухні. Пріслучшайтесь до своїх відчуттів. Ви правда голодні? Або Вам просто хочеться трохи перекусити, щоб чим-небудь себе зайняти? Схуднути без дієт можна тільки, якщо Ви будете слухати свій організм під час їжі!
  4. Під час прийому їжі покладіть собі в тарілку трохи їжі (нехай Вам здається, що цим не наїсться). Їжте повільно, не розмовляючи і не дивлячись телевізор. Думайте про їжу і про свої відчуття ситості і голоду. Як тільки Ви відчуєте, що наїлися (не об`їлися), відкладіть тарілку з їжею в холодильник. Якщо порція в тарілці дійсно виявилася мала, почекайте хвилини 4 і можете покласти собі ще їжі, якщо захочете. Відчуття ситості приходить не відразу.
  5. Повільне споживання їжі швидше призводить до насичення.
  6. Якщо в холодильнику лежить обалденная смакота, подумайте, голодні Ви, перш, ніж бігти до неї. Не їжте, якщо не відчуваєте, що хочете їсти.
  7. На кухню можна ходити тільки для прийому їжі або для приготування їжі.
  8. Протягом дня якомога більше пийте води! Якщо в організмі недостатньо води, він буде збирати її у вигляді жиру. Безпосередньо до і після їжі не пийте. Зачекайте хвилин 20.
  9. Вживайте поменше солі і цукру.

Способи схуднення без дієт



Дані правила необхідно застосовувати разом з будь-яким способом:

  • Щоб схуднути, спочатку потрібно очистити організм від шлаків. Найкраще, порадитися з лікарем, який врахує Ваші захворювання і скаже, як можна очистити кишечник безпечно. Будьте обережні із засобами для схуднення в аптеках без поради лікаря. Крім того, в домашніх умовах можна скористатися клізмою.
  • Ефективно схуднути без дієт можна лише, витрачаючи свою енергію! Не використовуйте транспорт, коли хвилин за 20 можна дійти до потрібного місця. Виділіть декілька днів в тиждень для будь-яких фізичних вправ. В інтернеті можна знайти масу відео роликів тривалістю в 10-15 хвилин, які допоможуть Вам схуднути. Також 15 хвилин в день проводити з обручем - не так і багато, зате якого результату в своїй талії ви досягнете!
  • Що стосується, режиму харчування, за 3 години до сну не їжте. Після 20 годин можна їсти тільки легкі продукти. Кефір - незамінний помічник, коли ввечері хочеться їсти. Щоб правильно схуднути без дієт, треба обов`язково снідати. Їжте менше, але частіше.
  • Пам`ятайте, алкоголь дуже калорійний. Чим міцніше напій, тим швидше Ви наберете вагу. Як багато жінок, які обділяють себе в їжі, і забувають про дію алкогольних напоях при схудненні.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!