» » » Як схуднути після пологів, якщо годуєш грудьми?

Як схуднути після пологів, якщо годуєш грудьми?

Як схуднути після пологів, якщо годуєш грудьми?

Під час вагітності кожна жінка в будь-якому випадку набирає вагу. Нормою є 10-12 кг. Коли народжується довгоочікуваний дитинка, мама дуже щаслива і переповнена любов`ю до нього. Але любити себе ніхто не забороняв, а навіть навпаки, турбота про свою привабливості допоможе багатьом мамам позбутися від післяпологової депресії і скинути зайві кілограми.

Щоб скинути зайву вагу, не зашкодивши собі і малюкові, потрібно знати, як схуднути після пологів, якщо годуєш грудьми. Шалені жінки не повинні використовувати дієти. Справа в тому, що у них відбуваються зміни в організмі на гормональному рівні, а це може привести до депресивних станів. Для їх профілактики і лікування необхідно здорове гарне харчування, ні про яких дієтах мови бути не може.

Схуднути при годуванні: виключити шкідливий

Не варто відразу засмучуватися і думати, що нереально схуднути після пологів. "Але я годую грудьми" - скажіть Ви. Реально і при цьому, головне пам`ятати - Ваша основна мета - не завдати шкоди собі та дитині. Схуднути після пологів мамі, що годує допоможе гарне правильне харчування. Але це не означає, що треба їсти все, що душа забажає, не звертаючи увагу на шкоду від продуктів.

  • Навіщо є багато мучного? Пишні булочки, смажені пиріжки і жирні тістечка ніякої користі дитині не принесуть. А відмовившись від них або скоротивши їх вживання до мінімуму, жінка після пологів набагато швидше схудне.
  • Чи не вплине негативно на здоров`я малюка відмова від копченостей, ковбаси, жирного м`яса і майонезу. Дитині потрібні вітаміни, білки і корисні вуглеводи, а не величезна кількість жирів і шкідливих речовин. М`ясо вибирайте пісне, варіть його, можна брати м`ясо птиці. Яйця і молочні продукти також будуть джерелом білка.
  • Чи знали Ви, що вживання будь-якої жирної їжі може стати причиною запорів у дитини? Молоко не пропаде і не буде порожнім, якщо Ви відмовитеся від цієї шкідливої їжі. Жир, накопичений за всю вагітність, як раз йде в молоко, тому воно не втратить своєї цінності.

Схуднути після пологів: режим харчування



Однак недостатньо відмовитися від цих продуктів, так як схуднути після пологів, якщо годуєш грудьми, можна тільки при раціональному і збалансованому харчуванні. Дуже важливо дотримуватися правильного режиму харчування. Навчимося цьому:

  • Скільки разів на день треба їсти? Не допускайте великих перерв між прийомами їжі, інакше організм, зазнавши голод, буде робити жирові запаси "на чорний день". Їжте 5 разів на день, але невеликими порціями.
  • Останній прийом їжі повинен бути за 3 години до сну. Продукти на вечерю повинні бути легкими, переважно білкові.

Важкі фізичні навантаження заборонені жінці після пологів, яка годує груддю. Але щоб схуднути, вона повинна вести активний спосіб життя і робити зарядку. Займайтеся йогою по методикам, спеціально розробленим для щойно народили. Побільше гуляйте пішки зі своїм малюком. Справа в тому, що відразу після пологів жінкам дозволена ходьба і вправи на розтяжку м`язів. Силові тренування протипоказані.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!