» » » » Як схуднути на 20 кг за місяць?

Як схуднути на 20 кг за місяць?

Як схуднути на 20 кг за місяць?

Зайва вага заважає не тільки добре виглядати, ще він може нашкодити здоров`ю. Що ж робити, коли хочеться швидко його позбутися і як зробити так, щоб він не повернувся? Як схуднути на 20 кг за місяць? Адже хочеться скоріше знайти хорошу форму, а напередодні літа важливо добре виглядати в купальнику, та й відчувати себе в спеку без зайвої ваги також буде комфортніше.

Як схуднути на 20 кг за місяць - дієти

Дієти, розраховані на швидкий результат, є найжорсткішими, вони різко обмежують харчування і дотримуватися їх протягом тривалого періоду дуже важко, та й шкідливо. Сидячи на них, обов`язково пийте вітаміни або вітамінні комплекси.



Як схуднути на 20 кг за місяць? Існують радикальні заходи прискореної втрати ваги - моно-дієти. Вони містять в основному один продукт, який і необхідно їсти протягом необхідного часу.

  • яблучна дієта - Протягом дня необхідно з`їдати 1-2 кілограми яблук і випивати літр кефіру. Яблука можуть бути будь-якого сорту, кефір краще розбавляти водою. а також пити побільше рідини.
  • сирна дієта - Літр кефіру і 600 грам сиру в день. Кефір і сир краще вибрати нежирні, звичайно ж, без цукру, і можна пити воду або зелений чай в будь-якій кількості.
  • Трохи менш радикальна дієта, але, на думку використовували, дуже ефективна: варене яйце і 100 мілілітрів кефіру на сніданок, в обід - 100 мілілітрів кефіру, відварене куряче філе і півлітра нежирного бульйону, на полуденок знову кефір, на вечерю кефір і 200 грам сиру . Кефір можна в цій дієті замінити на каву, але це варіант для стійких, так як він значно знижує кількість калорій.

Фізична активність



Крім обмежень в їжі, обов`язково підвищуйте фізичну активність, найкраще аеробне навантаження і біг. Займайтеся аеробікою будинку по відеоуроку або в спортзалі з інструктором, почніть бігати, ходити на танці або стрибати зі скакалкою.

Як підтримувати вагу після дієти

Після завершення дієти, щоб не набрати вагу, потрібно виключити або обмежити продукти, наведені в списку:

  • Прості вуглеводи - здобна випічка, картопля, банани, цукор, шоколад, морозиво. Вони занадто легко засвоюються організмом, миттєво переробляючи в калорії, Якщо ви займаєтеся спортом і вам терміново потрібна енергія, прості вуглеводи допоможуть, а от якщо ви сидите в офісі за комп`ютером або лежите на дивані і їсте солодке, бо їм нема куди, організму не на що витрачати енергію, і вона перетворюється в жирову масу.
  • Жири - це жирні молочні і м`ясні продукти, наваристий суп, свинина, м`який сир з високою жирністю. Все це - навантаження на печінку, з якої та не здатна впоратися.
  • Алкоголь і енергетичні напої. Мало хто знає про це, але алкоголь містить масу калорій, а вже енергетичні алкогольні коктейлі - це все одно що кислота з акумулятора. Для організму це стрес, тим більше, він не уявляє, куди цю енергію витрачати, так що, якщо від випивки вас несе танцювати до ранку, а сил стільки, що готові гори звернути - це калорії шукають, куди б їм приткнутися.
  • Сіль - учасник водно-сольового балансу в організмі. Надлишок солі у вашій їжі може перешкодити виходу води з організму. Це призводить до збільшення обсягів вашого тіла за рахунок тієї самої води. Ваша вага може залишатися практично незмінним, а ось розміри поміняються, в залежності від кількості солі у вашому раціоні.
  • Спеції - вони пробуджують апетит, і вам складно зупинитися є, через що настає переїдання. Надлишки їжі не засвоюються, ну і далі ви вже знаєте - зайві кілограми виникають в одну мить.

Тепер ви знаєте і як схуднути на 20 кг за місяць, і як потім зберегти стрункість. Бережіть своє здоров`я і будьте стрункими і красивими!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!