» » » » Як потрапити до екстрасенса?

Як потрапити до екстрасенса?

Як потрапити до екстрасенса?

У кожного з нас існують ті чи інші проблеми, які він не здатний вирішити самостійно. Крім того, іноді відбуваються незрозумілі явища, які негативно впливають на саму людину, його рідних і близьких. У таких випадках люди звертаються або з молитвами до Бога, або за допомогою до екстрасенсів.

Відрізнити від шарлатана

Але на жаль, буває досить важко зрозуміти, як потрапити до екстрасенса, дійсно володіє незвичайними можливостями, а не до шахрая, що сподівається «розвести» клієнта на гроші.

По-перше, відразу відкидаються всі рекламні оголошення і банери в Інтернеті: їх розміщують ті, хто хоче заробити грошей, а не допомогти людям. По-друге, найкраще шукати через рідних і знайомих, які вже побували на прийомі, або подивитися спеціальні форуми в Мережі з відгуками тих, кому дійсно допомогли. Це, до речі, стосується і тепер уже всім відомих учасників передачі «Битва екстрасенсів».

Якщо у вас є величезне бажання потрапити на прийом до телевізійних героям з передачі «Битва екстрасенсів», а також якщо цікаво почитати відгуки людей, які вже побували у них на прийомі, то можете вивчити інформацію, викладену на одному тематичному форумі тут.

підготовка



Вирушаючи на зустріч з котрий пообіцяв допомогти людиною, варто трохи підготуватися. Одягти чисті речі, прийняти ванну, зібратися з думками, зрозуміти, чи дійсно ця зустріч так необхідна. Звичайно, як потрапити до хорошого екстрасенса, знає не кожен, і буває так, що навіть знайти справжнього цілителя або ясновидця буває дуже важко, але цей спосіб вирішення проблем все ж є крайнім методом і через дрібниці таких людей турбувати не варто. Але якщо рішення прийнято, відкладати зустріч і спізнюватися не варто, а якщо попросили принести якісь певні речі (фото, волосся, фрукти), то краще підготувати їх заздалегідь.

вартість

Один із найбільш наболілих питань - вартість. Тут все залежить тільки від амбіцій і переконань самого екстрасенса. Одне старовинне правило говорить, що якщо він бере за свої послуги гроші - дар убуває, тому деякі замість грошової винагороди просять надати послугу або купити продуктів. Інші можуть зажадати заздалегідь перевести гонорар в 20 тисяч доларів на рахунок в банку, але таких людей, звичайно ж, краще уникати.

Оптимальним варіантом буде так звана «оплата за фактом», тобто коли обумовлена сума (зазвичай перший прийом від 5 тисяч рублів, далі по ситуації) буде передана тільки після настання необхідних наслідків. Однак більшість екстрасенсів не вимагають ніякої плати, а ви самі визначаєте суму гонорару і кладете її в спеціально відведений для купюр кут, оскільки в руки екстрасенси гроші в якості оплати, як правило, не беруть.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!