» » Як потрапити на зйомки?

Як потрапити на зйомки?

Як потрапити на зйомки?

Блискучий світ кіно вабить багатьох шанувальників цього мистецтва, обіцяючи популярність, рекламу і достаток. Але сьогодні мало хто не знає, що зовнішня яскравість і доступність кіномистецтва оманливі, що за сліпучою посмішкою кінозірки або фантастичним чарівністю культового кіногероя стоять роки важкої роботи, невдач, глибоких потрясінь. Щоб домогтися успіху необхідні, як мінімум, воля до перемоги, характер і талант. І везіння. Але відмовлятися від надії не хочеться і виникає нова, здається більш доступною ідея - телебачення.

Як потрапити на зйомки «в телевізор»

Потрапити на телевізійну передачу можна в якості глядача, є навіть шанс побути учасником будь-якої передачі. Як цього добитися? Ось деякі поради:

  • зверніть увагу на офіційні сайти тих передач, в яких хочете взяти участь;
  • переглядайте сайти каналів, на яких йдуть обрані вами передачі;
  • заходите на особливі форуми, де проходить набір глядачів на зйомки передач.

У всіх вищевказаних місцях можна знайти відомості про те, як потрапити на зйомки телепередач, контактну інформацію та безліч корисних уточнень. Наприклад, на московському форумі Массовкі.Ру постійно друкуються оголошення про набір учасників масовки для серіалів або фільмів, пропозиції бажаючим взяти участь в телепрограмі або побути глядачами на зйомці передачі. Кожне оголошення включає вказівку про місце і час збору, зарплати за знімальний день, необхідної одязі і т.д. Тут будь-хто зможе підібрати для себе те, що його цікавить найбільше.

Враховуйте тільки, погоджуючись на зйомки в масових сценах, що: 

  • ви не станете кінозіркою і, можливо, промайне на екрані лише раз;
  • мова не йде про великі гроші;
  • навіть зйомка короткої передачі може тривати багато годин і є виснажливою роботою.


І все ж ви познайомитеся з телевізійної кухнею, отримаєте додатковий, нехай і маленький, заробіток, поблизу побачите відомих телеведучих і телезірок і здійсните свою мрію. А це зовсім немало!

Всі знають, яке величезне місце в трансляції займає реклама - іноді цікава, яскрава і захоплююча, але, часом, дратує і нудна. І все-таки, як заманливо взяти участь в рекламних зйомках!

Як потрапити на зйомки в рекламному ролику

Відзначимо, що участь в зйомках телевізійної реклами дає прекрасний досвід акторської роботи і чимало може сприяти початку акторської кар`єри. Але, щоб взяти участь в комерційній рекламі, мало просто відповісти на оголошення і прийти за правильною адресою. Необхідно пройти кастинг. Можливо, наші рекомендації допоможуть вам зробити це успішно:

  • Уважно прочитайте потребами замовника, постарайтеся якомога точніше зрозуміти, який образ він шукає для своєї реклами і, вирушаючи на творчий конкурс, підберіть правильний наряд, відповідний потрібного образу;
  • підготуйте (найкраще, замовте у професіоналів) портфоліо моделі або «бук» - колекцію ваших фотографій, на яких ви зняті з переконливою посмішкою, в оптимістичному настрої, в образі дружелюбного й симпатичного чоловіка;
  • має сенс відразу починати працювати через рекламне агентство, яке не тільки буде представляти ваші інтереси, а й допоможе в подальшому потрапити на зйомки телепередач або реклами вже в більш серйозних ролях.

До речі, робота в маркетингової рекламі товарів і послуг добре оплачується і може принести вам вже реальний дохід. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!