» » » Як знімають реклами?

Як знімають реклами?

Як знімають реклами?

Той, хто дивиться телевізор щодня, знає, що реклама займає значну частину ефіру. Тому у нього може виникнути питання, а як знімають цю рекламу? І нехай часом вона буває дуже набридлива, але без неї ніяк, адже значну частину свого бюджету телеканали отримують завдяки рекламодавцям. У даній статті ми дізнаємося, як відбувається процес зйомки реклами.

Загальні відомості про процес зйомки

Сьогодні знімальний процес реклами практично не відрізняється від процесу зйомки повнометражного фільму. Для зйомки реклами задіють таких фахівців, як оператор, фахівець з монтажу, режисер, сценарист, також часто використовують акторів або запрошують зірок. Найчастіше ті люди, які рекламують той чи інший продукт, є запрошеними акторами. Їх завдання - якомога більше правдоподібно зіграти свою роль. Як правило, ці актори не знімаються у фільмах або серіалах.

Більш того, для зйомок можуть запрошувати фахівців із різних галузей. Наприклад, в рекламу нерідко звуть на допомогу лікарів, модельєрів, професійних гонщиків, тріальщіков і так далі. Дуже часто доводиться вирішувати багато юридичних питань, адже іноді рекламу знімають на вулицях міста, виконуючи небезпечні трюки, на які потрібні дозволи муніципалітету.

Сам же процес зйомок одного ролика може тривати тиждень і навіть місяць. Після чого здійснюється монтаж і узгодження на розміщення ролика.

секрети зйомки

Розглянемо також, яким чином створюють в рекламі той чи інший ефект і як знімають популярні продукти харчування.

Лід і сніг в рекламі

У рекламі льоду і коктейлів з льодом зазвичай використовують кубики з желатину. Вони прозорі і при цьому не приховують. Це дозволяє зняти безліч дублів з продуктом і вибрати найкращий.



Сніг в рекламі практично завжди штучний. Пояснюється це тим, що більшість рекламних роликів знімається в спеціальних студіях. Крім того, навіть у зимову погоду на вулиці не часто випадає сніг. А значить його потрібно створити.

Що ж стосується води, яка дрібними краплями покриває фрукти, то це не що інше, як гліцерин. Адже звичайна вода швидко випаровується.

Їжа в рекламах

Морозиво, яке так красиво представляють нам в рекламі, часто є лише силіконової масою. Саме тому воно виглядає таким бездоганним і не тане. Крім того, штучне морозиво покривають спеціальним поліетиленом, який не видно людському оку. Цей тонкий шар дозволяє йому не розвалюватися.

Коли рекламують курку, то її дійсно готують і при цьому використовують справжню, а не фальшиву заготовку. Однак прожарка курки здійснюється за допомогою будівельного фена. Саме завдяки цьому курка має настільки бездоганний вигляд, а скоринка завжди здається золотистої і апетитною.

Нарешті, пиво в рекламі є звичайним сік або чай. А його піна - це пральний порошок, який збивають звичайним віночком.

Якщо ви мрієте про те, щоб знятися в рекламі, рекомендуємо вам прочитати статтю Як знятися в рекламі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!