Як знімають порно?

Всі ми з вами любимо секс, і, звичайно ж, дивитися, як інші роблять це. Порно індустрія почала розвиватися з розвитком кінематографа. Давайте ж дізнаємося, як знімають порно фільми, як підбираються актори, і чи всі можуть бути порно акторами.

Спочатку є замовник або продюсер, у якого є мета - отримати порно. Як знімають російське порно ми зараз і дізнаємося. Замовник знаходить порно режисера, з яким вони домовляються про оплату і про вміст. Наприклад, замовник за певну плату хоче, щоб в результаті вийшло 4 години відео, які включають в себе години 2 звичайний секс, півтори години збочень і пів годинки на сюжетні моменти. При цьому він зазначає, що збочення повинні включати в себе групповуху, анальний секс, золотий дощ, іграшки, садо мазо, фістинг і так далі, це вже на розсуд замовника.

ідея

Після того, як всі обговорено, режисер придумує місце і сюжет для нового фільму. Наприклад, дві дівчинки залишаються в роздягальні після занять спортом і вирішують побешкетувати, і до них раптово входить прибиральник, якого вони запрошують до себе. Або ж дівчина не знає чим відплатити за ремонт автомобіля, і вся ремонтна бригада вирішує пустити її по колу і отиметь в усі дірки. Місце може бути будь-який: тренажерний зал, спальня, сауна, кухня, басейн, ліс, яхта. До будь-якого місця можна приписати нехитрий сюжет.

кастинг

Коли вирішено, яким буде сюжет, стає ясно, скільки і які актори потрібні. Як правило, у режисера вже є основний склад, який знімається постійно, але якщо є сенс, то він разом з продюсером переглядає фотографії моделей, стриптизерок і так далі, в загальному, шукають нових актрис. З чоловіками все набагато простіше, бажаючих нахаляву потрахаться багато, тому вибір є завжди. З огляду на, що вимоги до них, крім як вміло керувати своїм членом, майже що немає, а платять їм в рази менше ніж дівчатам, то знайти акторів не складає особливих труднощів. Чоловіки заробляють в середньому до 100 доларів за день. Дівчата ж отримують відповідно від 200 до 500 доларів за один знімальний день.



Хочеться зауважити, що дівчатам відводиться куди більше уваги, ніж чоловікам. Дівчата повинні бути красивими, стрункими. Первинний кастинг проводиться за такими ж параметрами, що і в звичайні фільми, тобто зростання, вага, зовнішність. Далі дивляться, на що дівчина готова в сексі. Перевага відводиться тим, хто готовий практично на все: анал, побиття, пити сечу, групповуху з великою кількістю чоловіків і так далі. Чим ширше список, тим більше ролей і моментів, де можна буде цю актрису використовувати. Навіть якщо вона не є головною героїнею, можливо, їй отведется роль дублерші тієї актриси, що ідеально підійшла під головну роль, але не справляється з деякими моментами. Буває так, що дівчина з красивим личком робить хлопцю мине на камеру, а в наслідку, троє хлопців трахкають вже іншу дівчину в усі, як то кажуть, діри. В процесі монтажу ні хто з глядачів і не здогадується, що бачить різних людей. Що стосується запобігання, більшість дівчат використовують спіраль, але деякі обов`язково використовують презерватив. Це значно знижує вартість дівчата, і на це так само дивляться при кастингу.

Далі узгоджуються місячні. Відповідно чим більше актрис, тим складніше це зробити. Ні хто не буде радий, якщо посеред робочого дня у актриси настане червоний день календаря. Оскільки оренда нормальної студії або місця зйомок коштує майже завжди дорого, то завжди намагаються зняти матеріал якомога швидше. Інакше зйомки доведеться переносити.

зйомки



Отже, починаються зйомки. Ви напевно думаєте, яка це класна робота, займатися сексом, з усіма підряд. Ця тобі відсмоктує, цієї ти пхати то туди, то сюди. Ще й гроші платять. Так ось, жодного задоволення, швидше за все ви не отримаєте. На знімальному майданчику знаходиться людина двадцять. Гримери, оператори, фотографи, режисер, його помічники і так далі. Величезні потужні освітлювальні прилади, від яких не тільки сліпить, але ще і жарко. Якщо від усього цього впав член - перерва, десь стерся грим - перерва, кожні 5 хвилин треба витирати піт - перерва. Робити те, що хочеться, не виходить. Режисер бігає, кричить, це не так, то не так, тут ракурс поганий, тут не видно піхви і так далі. Працювати доводиться в такому ритмі весь день. Крім того, щоб дівчата постійно виглядали привабливими, їх мажуть усякими кремами, маслами. Чоловікам на інтимне місце наносять змащення для зменшення чутливості. Всі учасники знімального процесу регулярно здають аналізи, оскільки заразиться один - заразиться все.

Обробка

Після того, як матеріал відзнятий, починається монтаж. Спочатку монтажер і режисер переглядають всі, що вони назнімали. Тижня йдуть на те, щоб з сирого відео вийшов хороший фільм, з логікою сюжету, переходами, ефектами і так далі. Варто зауважити, що для всього цього потрібна дорога якісна апаратура, інакше якість буде, м`яко кажучи, поганий. Після цього необхідно додати музичний супровід і озвучити дане відео, оскільки оригінальна звукова доріжка містить всі коментарі режисера, сторонні звуки і взагалі дивитися це не можливо. Озвучують даний фільм актори театру і дівчата з сексуальними голосами. Для початку фільм прокручують раз 10-20, щоб всі запам`ятали сюжет, задумки автора, діалоги. Робота ця теж важка, доводиться по кілька годин на день озвучувати непрості моменти. Зв`язки дуже швидко втомлюються, періодично пробирає на «ха-ха», і т.п. Після того як все записано, в справу знову вступає монтажер, який зводить картинку і звукову доріжку а так же додає робочі звуки, такі як скрипи, шльопанці, хлюпання і інші.

В результаті такої довгої важкої роботи виходить досить непоганий фільм, з якісною картинкою і озвученням. Замовник сам вирішує, як розпорядиться фільмом, але, як правило, актори обговорюють той момент, що фільм піде за кордон, щоб діти, друзі, родичі не побачили по телевізору, чим вони займаються. Ось і ми тепер знаємо, як знімають порно в Росії.

У світовій порноіндустрії, безумовно, виглядає все якісніше і красивіше. Пов`язано це в першу чергу з тим, що в Росії порнобізнес не легалізував, відповідно доводиться ховатися, маскуватися. Нормальних актрис знайти складніше, та й кінцевий продукт вельми і вельми важко реалізувати, враховуючи, що на легальний ринок його дуже важко пропхати.

Як знімають порно ролики

Ролики в першу чергу відрізняються своєю тривалістю. Вони, як правило, охоплюють один маленький сюжет, в середньому від 5 до 20 хвилин. Роблять його без професійної озвучення, записують на звичайну камеру, та й режисер зазвичай в таких роликах виступає і в якості головного актора, і як оператор. Грубо кажучи, подивившись такі ролики ви дізнаєтеся, як зняти домашнє порно.

Тепер, коли ви дізналися, як знімають порно, ви, можливо, по-іншому будете оцінювати те, що відбувається на екрані, знаючи, яка виконана робота, і скільки часу і сил витрачено на те, щоб ви насолоджувалися переглядом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!