Чому боляче раком?

Молодим людям властиво експериментувати в сексі, і іноді вони вибирають найрізноманітніші пози. Але чому боляче раком? Адже ця поза може здатися вельми нешкідливою. Якщо ваша дівчина (і не дай Бог хлопець!) Відчуває біль при занятті сексом в позі раком або якщо ви і є та сама дівчина, то для вас є явна і звичайна причина: людська анатомія не кращим способом пристосована для заняття сексом в цій позі. Дівчина може і відмовити в цій формі любові, але якщо вже так хочеться, то ви повинні знати кілька основних нюансів.

Заняття в позі раком потрібно всього лише «підігнати» до вашої анатомії. Тобто, потрібно тримати спину паралельно до статевого члена вашого партнера. А найкраще займатися цим в положенні стоячи: коли партнер ззаду, а ви трохи нахилені. А якщо ви занадто сильно прогинається спину (що так подобається хлопцям), то дуже просто не уникнути.



Не дивитися порно. Ніколи! Справа в тому, що "афроамериканець і мулатки" - це антигерої для закоханих молодих людей. Ви повинні розуміти, що того сатанинського дійства, що творять ці нелюди на вашому моніторі не може бути в природі. Порноактриси самі зізнаються, що вони постійно відчувають біль при таких «зйомках». Але «Станіславський» від порноіндустрії вимагає все більшої і більшої самовіддачі.

Так що ви повинні розуміти, що поза раком (в сексі, боляче при цьому) ні в якому разі не головне, що вас об`єднує. Якщо ви ще молоді, то нав`язана геноцидна культура взаємин статей ще міцно сидить у вашому розумі. Секс - це злягання двох закоханих. Він повинен стати ритуалом двох прекрасних грецьких божеств, а ніяк не "собачим зносинами». Хто ви, людина або тварина, вирішувати тільки вам. Так що перестаньте дивитися порно, обмежте доступ до таких ресурсів, наприклад, тут: Яндекс - сімейний пошук, або тут: інструменти безпеки Google.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!