» » » Чому перший раз боляче?

Чому перший раз боляче?

Позбавлення невинності дуже важливий і відповідальний момент в житті будь-якої людини. І якщо для хлопця це скоріше психологічний перелом, то для дівчини при статевому контакті відбуваються незворотні зміни, пов`язані з розривом дівочої пліви. Це можлива причина, чому перший раз боляче займатися сексом. У медицині розрив пліви називається дефлорації.

Чому дівчині боляче в перший раз

Сам по собі процес дефлорації може бути дискомфортним. Але якщо дівчина готова до першого статевого акту, розрив пліви може пройти навіть непомітно. Як правильно підготуватися?

По-перше, викинути з голови всі розповіді і чутки. Сила людського навіювання безмежна. Достовірно відомі випадки в історії, коли в середні століття укладеним показували розпечений прут, описували, як зараз буде відбуватися покарання, зав`язували очі, а потім прикладали до відкритої шкірі звичайний холодний шматок металу. Від страху і сили навіювання у випробовуваних в місці дотику виникав справжній термічний опік. Тому забудьте розхожий вислів, що перший раз завжди боляче, це зовсім не так!



По-друге, заспокойтеся і розслабтеся, головне, що ви підійшли до цієї справи свідомо, вибрали найбільш гідного партнера, а значить, все вийде на найвищому рівні. Спочатку займемося моральної підготовкою. Призначте побачення заздалегідь, щоб ви обидва знали, що буде відбуватися. Можна прийняти ароматичну ванну, зробити один одному розслабляючий масаж. Тільки не зловживайте алкоголем. Келих вина, звичайно, допоможе розслабитися, але більшу кількість може взагалі стерти з пам`яті це хвилююча подія.

Потім, коли ви вже приступите до попередніх пестощів - приділіть їм якомога більше часу, больові відчуття можуть виникнути просто від нестачі мастила в піхву. Вона з`являється тільки від збудження. З огляду на хвилювання першого разу, про всяк випадок можна запастися спеціальної інтимним мастилом. Перед введенням скористайтеся ним, це гарантовано позбавить вас від болю і дискомфорту.



Якщо все ж, після першого разу боляче або виникли інші неприємні відчуття, на кілька днів утримайтеся від сексу. Якщо біль не проходить - зверніться до лікаря.

Ситуація з можливими больовими відчуттями у дівчат зрозуміла, але що робити якщо в перший раз боляче хлопцеві і чому таке може відбуватися? У хлопців теж є одна особливість, яка може викликати біль під час першого статевого акту. Навколо головки члена, при його ерекції, збирається тонка шкіра, яка називається в народі «вуздечкою». При занадто інтенсивних фрикциях, «вуздечка» може порватися, що викликає легкий біль і кровотеча. Лякатися цього не варто, це звичайний мікроразрив шкіри. Обробіть її дезинфікуючим засобом, і прикладіть чисту ватку - ранка заживе через пару днів.

Що робити, якщо анальний секс перший раз боляче

Анальний секс трохи відрізняється від звичайного. Однак він теж може викликати приємні відчуття, як у хлопця, так і у дівчини. Оргазм від анального сексу набагато глибший і сильний, ніж вагінальний, тому що відбувається активна стимуляція так званої точки G з незвичного ракурсу. Щоб при анальному сексі не було боляче ні в перший, ні в наступні рази, дотримуйте кілька простих рекомендацій.

  • Обов`язково використовуйте інтимну змазку;
  • Приділіть більше уваги попередніми пестощів ануса;
  • Дійте поступово і плавно;
  • Використовуйте презерватив, мікрофлора ануса кардинально відрізняється від мікрофлори статевих органів, між ними може статися конфлікт і як наслідок може проявитися сильне роздратування;
  • З цієї ж причини не займайтеся звичайним сексом відразу ж після анального.

Яким би сексом ви не займалися, в якій би раз це не відбувалося - пам`ятайте головне, щоб секс приносив тільки задоволення, будьте уважні до своїх відчуттів і до свого партнера. Обов`язково приділяйте достатньо часу попередніми пестощів, займатися сексом «насухую» - гарантія больових відчуттів. Довіра і ніжність - ваші супутники хорошого, якісного сексу!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!