» » » Де знаходиться пліва?

Де знаходиться пліва?

Дівочої пліви називають тонку мембрану, що прикриває вхід у піхву. Де знаходиться пліва? Вона розташовується між зовнішніми і внутрішніми статевими органами дівчата. При першому статевому акті, як правило, дівоча пліва руйнується. Хоча, іноді бувають випадки, коли вона розтягується до розмірів статевого члена партнера і розривається тільки під час пологів. Процес розриву пліви називається дефлорації.

Якщо сильніше заглиблюватися в питання, де знаходиться дівоча пліва, варто відзначити, що її розташування може істотно різнитися у різних дівчат. Найчастіше, пліва знаходиться на глибині 1-3 сантиметрів від зовнішніх статевих губ. Проте, у деяких представниць прекрасної половини людства вона може перебувати на глибині аж до 8 сантиметрів.

Сама по собі дівоча пліва має сполучно-тканинну основу, яка містить кровоносні судини, нерви і м`язові волокна. Між листками слизової оболонки розташовуються пучки м`язової і еластичної тканини. Від їх кількості безпосередньо залежить еластичність і щільність даної мембрани.

Дівоча пліва має дуже виражене кровопостачання. У ній знаходиться безліч невеликих судин і капілярів. Саме тому під час першого статевого акту, як правило, у незайманих виникає кровотеча. Його інтенсивність залежить від форми пліви і віку дівчини. Трапляється, у деяких з них взагалі не спостерігається кровотеча.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!