Як порвати целку?

Питання «Як порвати целку?» (По-науковому цей процес називається «дефлорація») має два аспекти - фізичний і психологічний.

Ні в якому разі не можна недооцінювати вплив психологічного фактора. Дівчина повинна бути морально готова до втрати невинності і повністю довіряти своєму партнерові.

У фізичному плані статевий акт при дефлорації мало чим відрізняється від звичайного. Тільки, внаслідок проникнення статевого члена чоловіка у піхву, відбувається розрив дівочої пліви, що може викликати хворобливі відчуття і незначне кровотеча у жінки.



Тому, щоб біль і крововтрату при дефлорації звести до мінімуму, важливо знати, як правильно порвати целку. Будьте обережні, поставтеся з ніжністю до Вашої невинної дівчини.

Як порвати целку дівчині

  1. Створіть в кімнаті відповідну атмосферу (тиха повільна музика, приглушене світло, велике ліжко з запашними простирадлами - можна навіть пелюстки троянд розкидати, словом, все, що здатне розслабити і заспокоїти).
  2. Перед дефлорації дівчина повинна бути досить збуджена, щоб зволожити піхву. Чим більше мастила, тим легше буде проникнення. Тому тут в хід можна пускати будь-які ласки і ніжні слова. Під час ласк дуже добре було б акуратно ввести палець в піхву, імітуючи рухи члена, щоб дівчина потихеньку звикла до присутності стороннього тіла всередині себе.
  3. Тепер можна переходити, безпосередньо, до статевого акту. Медики вважають найкращою позою для дефлорації місіонерську (жінка лежить на спині з широко розставленими ногами, зігнутими в колінах, чоловік - зверху). Під таз дівчині можна підкласти подушечку, головне, щоб обом партнерам було зручно.
  4. Повільно введіть головку члена в піхву, поки не відчуєте перешкоду. Продовжуйте пестити дівчину, нехай розслабиться.
  5. Далі одним впевненим поштовхом (але ні в якому разі не різким і не грубим) спробуйте подолати перешкоду. У більшості випадків, особливих зусиль для розриву дівочої пліви прикладати не потрібно.
  6. Коли перешкода буде подолана, завмріть на деякий час. Нехай дівчина звикне до вашою присутністю в собі. Нехай затихне біль, якщо вона була. Ваша місія в цей момент - відновити ласки, щоб згаслі в момент дефлорації збудження спалахнуло з новою силою.
  7. Тільки тоді, коли ви побачите, що партнерка знову розслабилася і почала збуджуватися, можна почати рухатися і закінчити статевий акт.

І пам`ятайте, статевий акт, як такий, не терпить поспіху. А поспіх при дефлорації може привести до посилення хворобливих відчуттів у дівчини, і звести нанівець всі ваші старання бути галантним кавалером і уважним коханцем.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!