» » » Як виглядає вагіна?

Як виглядає вагіна?

Велика кількість представниць жіночої статі, хоч іноді, але замислювалися, як виглядає вагіна. Дозвольте своєму сексуальному партнерові розкрити ваші статеві губи, і щоб він трішечки зазирнув усередину.

Як повинна виглядати вагіна

«Вагінальний звід», так називається найширша частина жіночої вагіни. «Влагалищная бочка» - це назва самої вузької частини жіночої вагіни. На вигляд, піхву нібито закрито, його стінки дуже щільно прилягають один одному. В середньому, можна сказати, що глибина жіночого піхви досягає приблизно 9 сантиметрів, при цьому, передня стінка десь на 1 сантиметр коротше, ніж задня. Якщо ви хочете дізнатися докладніше, як виглядає вагіна, фото в Інтернеті допоможе вам в цьому розібратися.

Приблизно на 1 сантиметр шийка матки витягнута всередину матки. Ваш партнер зможе її відчути, якщо введе свій палець прямо в ваше піхву. Деяких дам може порушувати, якщо під час занять сексом їх партнер тримає за шийку матки і як ніби обертає її. А деякі, вважають, що з фізичної точки зору це дуже неприємно. Нижня і верхня частини шийки матки вам відомі під назвою форнікальних рефлюксов. Задній форнікальний рефлюкс глибше, ніж передній. І саме, в задній, під час звичайного заняття сексом, входить чоловіче достоїнство вашого партнера.

Як виглядає вагіна діви



У дівчат, у яких сексуальне розвиток ще не до кінця завершилося, піхву частково закрито невинною плівою (відоме, так само під назвою - гимен) або ж, ще кажуть, месяцевідной мембраною. Дівоча пліва, в більшості випадків, розривається, коли дівчина вперше вступає в статеві стосунки. І ось, з цього сталася маса міфів і цікавих шлюбних ритуалів. Наприклад, після першої шлюбної ночі на ліжку молодят шукають плями крові, для того, щоб переконається, що дівчина була незайманою. Вчені проводили спостереження і спеціальні камери, які були встановлені в жіночі піхви, показали, що виділення утворюються стінками самої вагіни. Коли ви починаєте збуджуватися, то «вагінальна бочка» виділяє краплі рідини, які утворюють суцільний шар, який під час занять сексом покриває пеніс вашого партнера.

Інші зміни відбуваються у вашому піхву перед самим заняттям любов`ю. Дами, ваше піхву універсально! Воно не менш складне і дивовижне, ніж чоловічий пеніс. Те що, воно розташоване всередині, а не зовні, не означає, що воно не має своєї форми і цінності. Це все унікальне і важливе. Коли ви збуджуєтеся, ваше піхву змінює свою форму, так як і чоловічий статевий орган. Запам`ятайте, вагіна - це незалежний, дуже гнучкий орган. Завдяки йому, вам і вашому коханому партнеру, вдається отримувати масу позитивних і дивовижних емоцій.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!