» » » Як зменшити піхву?

Як зменшити піхву?

 Багато жінок стикаються з проблемою розширення піхви. Як правило, воно відбувається після пологів або є наслідком штучного переривання вагітності. Так чи інакше, якими б не були причини збільшення піхви, багато представниць прекрасної половини людства не миряться зі змінами свого організму і прагнуть домогтися колишніх розмірів.

Перш за все, це прагнення має сексуальне підґрунтя. Так, яскравість відчуттів під час вагінального сексу при збільшенні розмірів піхви істотно знижується. Причому це стосується, як відчуттів жінки, так і чоловіки. Стінки піхви недостатньо охоплюють пеніс, що і відбивається на яскравості статевого життя. На сьогоднішній день існує кілька способів, як зменшити піхву.

Гімнастика для зменшення піхви

Одним з методів зменшення розмірів піхви є спеціальна гімнастика. Причому робити її необхідно, як протягом вагітності, так і після пологів. Звичайно, відразу після пологів робити вправи вкрай небажано. Необхідно почекати кілька тижнів. Багато гінекологів рекомендують своїм пацієнткам вправи, розроблені доктором Кегелем. Техніка Кегеля включає якийсь комплекс спеціальних вправ, що зміцнюють матку, сечовий міхур, сечівник і пряму кишку. Вона включає три етапи: стиснення, скорочення і виштовхування.

стискання

Спочатку необхідно напружити м`язи піхви так, як ніби ви хочете зупинити сечовипускання. Долічіть до трьох, а потім розслабтеся.

скорочення



Напружте свої м`язи і розслабте їх якомога швидше.

виштовхування

Для виконання цієї вправи потрібно тугіше вниз як при пологах або стільці. Крім промежини, в ході цієї вправи працюють черевні м`язи, а також м`язи ануса.

Кожне з перерахованих вище вправ на початку необхідно виконувати по 10 разів підряд, 5 разів на день. Приблизно через тиждень потрібно збільшити навантаження, виконуючи 5 разів на день по 15 стиснень, скорочень і виштовхування. Поступово навантаження потрібно довести до 30 вправ по 5 підходів в день. Для посилення ефекту рекомендується вводити в піхву вагінальні кульки або фалоимитатор.

Оперативне втручання

На жаль, далеко не завжди гімнастика може допомогти у вирішенні даних проблем. Особливо, якщо піхву має великі розміри від природи або пологи (аборт) пройшли з ускладненнями. В такому випадку, єдиним адекватним варіантом, як зменшити розмір піхви, є операція. Так звана, інтимна пластика на сьогоднішній день є досить поширеною процедурою. Операції, пов`язані з ушиванням розмірів піхви називаються кольпорафія. Вони допомагають зменшити розміри і повернути повноту в сексуальне життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!