» » » Як користуватися вагінальними кульками?

Як користуватися вагінальними кульками?

Всі ми знаємо, що м`язи потребують постійних тренуваннях. Однак часто жінки, прагнучи до придбання вражаючих чоловічі погляди красивих форм, зупиняються лише на зовнішніх параметрах, забуваючи про м`язовій системі своїх статевих органів. Між тим розвиток м`язів жіночої статевої сфери дуже важливо як для здоров`я, так і для занурення в світ нових відчуттів в процесі сексуального контакту. Саме для таких цілей розроблений цей своєрідний масажер. Як користуватися вагінальними кульками?

вагінальні кульки

Для початку корисно ознайомитися з деякими правилами використання цієї сексуальної іграшки:

  • перед і після завершення використання кульки слід обробити антисептичним гігієнічним засобом;
  • в ході занять рекомендується використовувати вагінальний лубрикант, що підвищить ефективність тренувань і дозволить уникнути травмування ніжної слизової;
  • кульки вводяться в розслабленій позі, лежачи або напівлежачи, самі вправи слід виконувати стоячи;
  • вправи для зміцнення інтимних м`язів можна придумувати самостійно, пам`ятаючи основний принцип про чергування розслаблення і стиснення, оскільки м`язове волокно зміцнюється в моменти відпочинку;
  • необхідно тренуватися щодня, особливо це важливо на початку, коли м`язи набувають тонус.

вправи

  • Утримання кульок. Намагаємося утримати вагінальні кульки протягом деякого часу, від 1 хвилини до 20-30 і більше хвилин в залежності від можливостей і бажання. Далі можна ускладнити вправу, підвішуючи до кульок грузик.
  • Ходіння з кульками. Під час руху з кульками всередині має місце ефект масажування - піхву скорочується і насичується кров`ю.
  • Маніпулювання кульками. Загнуздавши попередніми вправами, пробуємо маніпулювати знаходяться всередині піхви кульками, рухаючи їх в ту чи іншу сторону, а також вгору-вниз.
  • Закріплюємо результат. Для цього виконуємо попередні вправи, однак використовуємо меншого діаметра, але важчі кульки.


Ознайомився з основними аспектами питання, як користуватися вагінальними кульками, відео за посиланням в кінці статті допоможе зафіксувати отримані знання.

Як користуватися кульками анальними

Використовувати такі кульки можна лише при відсутності захворювань і патологій примою кишки, зокрема - геморою. Рекомендується перший раз вводити кульки зменшеного розміру. Для цього слід прийняти класичну позу: таз піднятий, зігнуті в колінах ноги розведені. Кульки по черзі вводяться в максимально розслаблений сфінктер до появи приємних симптомів здавлювання його зони. Перш, ніж вводити кульки, необхідно вжити мастило, використовувану для анального сексу - оскільки сам анус мастильних речовин не виділяє, така мастило більш в`язка. Змащується задній прохід, а також самі кульки. Далі можна експериментувати, напружуючи м`язи живота і ануса, обережно намагаючись піднімати тазову область, розсовувати, піднімати і зрушувати ноги. Важливо при цьому досягти стимуляції геніталій, що дасть можливість випробувати лавиноподібний оргазм. У ці миті рекомендується виймати анальні кульки, що доставить ще більше задоволення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!