» » » Як користуватися вібратором?

Як користуватися вібратором?

Буває, що жінці самотньо або вона ніяк не може випробувати оргазм в сексі зі своїм партнером. У таких ситуаціях багатьом допомагають вібратори. Вібратор - це спеціальне електричне пристрій, який призначений для досягнення приємних відчуттів та оргазму за допомогою стимуляції піхви, клітора, промежини і ануса. Якщо Ви придбали цей прилад в перший раз, то звичайно, спочатку спробуєте дізнатися, як користуватися вібратором правильно. Але якщо Ви тільки збираєтеся придбати вібратор, то спочатку Вам слід ознайомитися з усім спектром пропонованої продукції.

різноманіття вібраторів

Сучасний ринок пропонує на вибір велику кількість різних видів вібраторів для їх використання в різних ситуаціях і в різноманітних цілях:

  • Вібратор зовнішнього застосування - його використовують, тримаючи в руці, і стимулюють ерогенні зони без проникнення.
  • Циліндричний вібратор - створений для глибокого проникнення в піхві, також їм можна масажувати клітор.
  • Кліторальний вібратор - його прикріплюють спеціальним чином до тіла, і він масажує клітор.
  • Вібратор для точки G - мають спеціально вигнуту форму для проникнення в піхві і стимуляції точки G.
  • Вібратор у вигляді кулі - його вставляють у піхву, далі їм керують за допомогою зовнішнього пристрою.
  • Подвійний вібратор або кролик - проникає і стимулює піхву і одночасно з цим масажує клітор.
  • Анальний вібратор - створений для проникнення в анальний прохід. Може використовуватися як жінками, так і чоловіками.


Це лише спрощена класифікація вібраторів, їх існує набагато більше. Ознайомитися з усією продукцією Ви можете безпосередньо у консультанта секс-шопа або поблукавши по Інтернет-магазинах і подивившись різні модельки.

Ви і вібратор



Як правильно користуватися вібратором, якщо робиш це в перший раз? До кожної упаковці з хорошим вібратором обов`язково додається інструкція. Прочитати її потрібно, щоб не завдати собі шкоди і щоб не зіпсувати пристрій. Крім того, вібратор потрібно очищати після кожного використання. Не рекомендується використовувати один і той же вібратор для стимуляції вагіни і анального отвору, краще завести два різних.

Як використовувати вібратор?

  1. Перед використанням вібратора рекомендується розслабитися і заспокоїтися. Прийміть теплу ванну, забудьте про денні справи, помасажуйте своє тіло. Налаштуйтеся на отримання насолоди.
  2. Роздягніться, лягайте в ліжко і розслабтеся. Можете попестити себе руками. Візьміть в руки вібратор, включите його на мінімальну швидкість і попестити спочатку їм все своє тіло. Для цього підійдуть вуха, повіки, груди, стегна. Не поспішайте відразу приступити до безпосередньої стимуляції вагіни. Спочатку розслабтеся і збільште своє збудження.
  3. Далі почніть з легкої стимуляції промежини, потім масажуйте клітор і повільно приступайте до стимуляції піхви. Також можна масажувати область анального отвору і проникати всередину, якщо є бажання. Виберіть для себе зручну позу, якщо світло не заважає, то краще його залишити. Так Ви зможете бачити, як іде процес, і запам`ятати, які рухи приносять Вам найбільшу насолоду, щоб потім повторити їх в наступний раз. Якщо хочете досягти клиторального оргазму, зосередьтеся на стимуляції клітора, для вагінального необхідна стимуляція точки G всередині піхви. Контролюйте рівень натиску і швидкості вібратора так, як хочеться. Головне, щоб при цьому Ви отримували задоволення!
  4. Коли відчуєте, що оргазм накотив, відкладіть вібратор в сторону і дайте собі насолодитися приємними відчуттями!

Вібратор широко використовується не тільки у самотніх жінок, а й у заможних, адже цей прилад допомагає розслабитися і досягти оргазму багатьом. Пари з задоволенням втягують вібратор в свої сексуальні ігри, тим самим тільки підігріваючи рівень своєї сексуальності. Чому б і вам не спробувати, якщо є бажання?

Якщо Вам цікаво ще докладніше дізнатися про те, як користуватися вібратором, відео на цій сторінці Вам обов`язково допоможе. Приємних Вам відчуттів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!