» » » Як правильно мастурбувати?

Як правильно мастурбувати?

У цій статті ми поговоримо на таку делікатну тему, як мастурбація. Перед тим, як описувати, як правильно мастурбувати, трохи фактів. Ще років 20 тому твердили про шкоду мастурбації і про те, як це ганебно і нібито протиприродно. Однак не існує ніяких переконливих доказів того, що мастурбація шкідлива. До того ж, в якості тимчасового замінника сексу вона навіть корисна. У чоловіків завдяки мастурбації не відбувається застою в статевих органах, а жінкам вона дозволяє підтримувати статеві органи в певному тонусі. Крім того, для обох статей мастурбація є прекрасним способом зняття стресу. Зрозуміло, як і в усьому, тут важливо не переборщувати. Тепер поговоримо окремо про жіночу й чоловічу мастурбації, враховуючи фізіологічні відмінності обох статей.

Як правильно мастурбувати дівчині

Скажу відразу: не існує якогось ідеального способу "правильної" мастурбації. Все залежить від Ваших ерогенних зон і способів, якими Вам найбільш приємно їх догоджати. У кого-то це соски, у кого-то клітор, у кого-то піхву або анус, а у більшості жінок - відразу кілька місць. Тому можна дати якісь загальні поради, але ніколи - який спосіб мастурбації краще.

Перший з таких загальних порад - Ви не повинні соромитися свого тіла. Якщо жінка не може спокійно дивитися на своє тіло, на свої статеві органи, торкатися до них так, як їй би хотілося - про задоволення від цього приємного процесу можна забути відразу. Тому відкиньте свою скромність і пестіть себе так, як Вам хочеться. Ось ми і перейшли до другого раді, який полягає в тому, що потрібно не боятися шукати нових відчуттів.



Хочеться щипати себе за соски - щипати, хочеться смикати клітор - теребите, хочеться пестити статеві губи, вводити палець в піхву - робіть. Не бійтеся пробувати нові руху, подивіться і відчуєте, як тіло відгукується на них. Не соромтеся дивитися фільми про мастурбацію - в інтернеті зараз можна знайти все, що завгодно включаючи відео, як правильно мастурбувати жінці. Відеоматеріали напевно підкажуть Вам нові, незвідані способи мастурбації. Знайшовши, таким чином, найбільш прийнятні для Вас руху - ті, які викликають найприємніші відчуття, Ви можете в подальшому пестити себе подібним чином і в різних поєднаннях.

Наприклад, дуже цікава мастурбація в душі, де можна направляти струмінь води собі в піхву, а потім рухатися від піхви до анусу і назад. Багатьом жінкам це дуже подобається. А в ліжку можна, широко розставивши ноги, пестити пальцями клітор, вводити пальці в піхву - деяким набагато приємніше мастурбувати саме так. Є жінки, які отримують оргазм під час мастурбації, щільно стискаючи ноги так, що статеві органи піддаються досить сильному тертю. Загалом, не бійтеся і експериментуйте - і Ваш організм буде Вам вдячний. Велику роль при мастурбації грають і Ваші фантазії. Уявляйте, що хочете - в кінці кінців, це ж просто фантазії, які допомагають Вам досягти піку насолоди.

Як правильно мастурбувати клітор



Скільки всього вже було написано про це "короля сексу" і про способи його стимуляції. Тут, знову ж таки, робіть так, як приємніше саме Вам. А для цього пробуйте і так, і сяк. Кому-то найбільше задоволення доставляють легкі дотики до клітора, ніби мимохіть. Хтось любить натирати його масажними рухами, деяким жінкам дуже подобається, коли до клітора торкаються швидко і акцентовано, а є такі, які люблять, коли його притискають пальцем. Те ж саме стосується не тільки клітора, але і статевих губ, піхви, ануса і грудей - пробуйте різні способи мастурбації і в кінці кінців знайдете той, який Вам найбільш приємний.

Як правильно мастурбувати незайманій

Часто на форумах в інтернеті бачу таке питання. Насправді нічого хитрого тут немає. Підходить стимуляція сосків, клітора, статевих губ, ануса. Головне, не пошкодити собі невинну пліву, тому треба мастурбувати обережно, не засовуючи нічого в піхву. Зрозуміло, якщо Ви самі не хочете позбавити себе невинності ...

Як правильно мастурбувати хлопцю

Тут поради будуть практично ті ж самі, з тією лише поправкою, що по-справжньому ерогенних зон у чоловіків буде на порядок менше, ніж у жінок, а найголовнішим є, звичайно ж, статевий член. Хоча чоловіча мастурбація по чисто фізіологічних причин істотно відрізняється від жіночої, проте у них є спільні цілі - отримання максимального задоволення і емоційна розрядка. Тому тим хлопцям, які соромляться це робити, хотілося б порадити розкріпачитися, для чого у них повинна бути впевненість в тому, що за ними ніхто не спостерігає. З власного досвіду знаю, наскільки це раніше заважало розслабитися і отримати те задоволення, яке зазвичай чекаєш від цього процесу.

Немає сенсу докладно розповідати хлопцям, як правильно мастурбувати член - тому що, хоча тут теж все кілька індивідуально, але я навряд чи помилюся, якщо скажу, що найчутливішим місцем у нас є головка статевого члена. Для більш сильних відчуттів хтось використовує різну мастило: крем, мило, шампунь, гель або лубрикант, куплений в магазині. Як мастурбувати головку члена, стовбур або яєчка, Ви також знаєте прекрасно. Єдина порада, яку тут можна дати - не пошкодити шкірний покрив. Це не дуже приємно, коли шкіра на члені запалюється, і якщо Ви відчуваєте неприємні відчуття при мастурбації - пересильте себе і відкладіть цей процес до повного загоєння.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!