» » » Як позбутися від онанізму?

Як позбутися від онанізму?

Коли психологів запитують, як позбутися від онанізму, вони відповідають, що просто потрібно не хотіти займатися онанізмом. Як не хотіти? А так! Так, як не хочуть займатися цією справою люди, що домоглися в житті будь-яких успіхів. Люди, які мають на меті і інтереси. Але чи так це насправді, хто може дати гарантію, що успішний бізнесмен, закрившись в кабінеті не мастурбує на фото своєї секретарки?

Хочете дізнатися, як позбавитися від мастурбації? Тоді задайте собі два питання.

  • Поцікавтеся у своєї свідомості, для чого ви мастурбируете. Постарайтеся зрозуміти, чи є це необхідною для вас розрядкою раз в тиждень або ж це нав`язливе бажання? Потрібно знати, що мастурбувати для зняття статевого напруження раз в тиждень - це норма. Але все, що більше цього - вже статеві надмірності, які можуть привести до сумних наслідків.
  • Яку якість ерекції при мастурбації. Ерекція обов`язково повинна бути якісною. Якщо ж вона неякісна, то і не варто мучити себе. Зрозумійте, якщо ерекція буде якісною, то у вас повинно буде відпасти всяке бажання займатися онанізмом. Просто вам не захочеться «витрачати» свою ерекцію даремно.

Отже, для того щоб позбутися від онанізму, потрібно намагатися всіляко відсікати різні думки про мастурбації. Боріться з собою, якщо ви не можете сказати собі тверде «Ні» і піти з ухваленим рішенням. Переконуйте себе, «капає» на мізки, перемикайте свою увагу на якісь інші цікаві, приємні або просто відволікають моменти. Ви повинні прийняти тверде рішення про виключення звички займатися онанізмом. Для того щоб полегшити виконання цього завдання потрібно забороняти собі дивитися порнографію, чіпати свій член руками, а також фантазувати на еротичні теми. Тут потрібно застосовувати метод сили волі.

Почитайте поради тих, хто вже кинув



Корисним буде почитати на різних форумах історії людей, яким заняття онанізмом принесло багато поганого і негативного в житті. Це допоможе вам розібратися з тим, як кинути онанізм. Він не менш ефективний, ніж попередній. Кожен раз, коли у вашій свідомості почне з`являтися думка про моносекс, згадуйте ці негативні історії, приміряйте їх на собі. Ваше бажання обов`язково повинно буде зменшитися. Постарайтеся знайти в вашому новому стані, як можна більше позитивного для себе. Відчуйте, як ви стаєте більш впевненими і вільними. Така позитивна мотивація дуже важлива. Обов`язково знайдіть для себе різні цікаві заняття, чим більше їх буде, тим краще. Займіться туризмом, почніть відвідувати тренажерний зал або спортивну секцію, запишіться на курси вивчення іноземної мови. Все цього піде на користь вашому розвитку, буде приносити позитивні емоції та забере вашу голову «іншими» думками. Замислюючись над тим, як боротися з онанізмом, пам`ятайте, що існує дуже цікава і ефективна методика. Виглядає вона наступним чином:

  • Необхідно придбати календар і два фломастера: червоний і чорний. Потім на календарі потрібно буде відзначати чорним кольором ті дні, коли моносекс переміг ваші моральні підвалини. Червоним же кольором слід відзначати дні, коли вам вдалося встояти і не піддатися вельми сумнівного «спокусі». Ті дні, коли думок і самого онанізму не було, нічим відзначати не треба.
  • А тепер потрібно почати вести боротьбу зі своєю плоттю і розумом. Тривати це буде до тих пір, поки календар не стане невинно чистий.

Якщо ж у вас не дивлячись на всі старання ніяк не виходить самостійно позбавитися від мастурбації, то це досить важкий випадок. Тоді слід звернутися за допомогою до психолога, який обов`язково зможе вам допомогти впоратися з цією проблемою. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!