» » » Як здавати спермограмму?

Як здавати спермограмму?

Нинішня довкілля, екологія залишає бажати кращого. Саме тому не варто ніколи забувати про своє здоров`я, а важливо ретельно приділяти йому увагу, постійно перевіряти свій організм. Поговоримо про чоловіків. Ні для кого не секрет, що вони дуже бояться перевіряти стан свого чоловічого здоров`я, ходити по лікарнях і здавати аналізи, а це просто необхідно. Дуже важливо знати про стан своїх сперматозоїдів, а саме - чи готові вони до якісної розмноженню і чи немає яких-небудь захворювань. З питанням, що стосується того, як здавати спермограмму, виникає дуже багато проблем.

Як налаштуватися на здачу спермограми

Для чоловіка процес такого роду аналізу є дуже серйозним стресом і психологічним потрясінням. Хоча можна, в принципі, його зрозуміти, адже доводиться «грішити» в нестандартному місці - в лікарні. В такий момент дуже важлива підтримка коханої жінки, яка здатна допомогти, підтримати свого захисника.

Чоловік повинен усвідомити, що в цьому немає нічого поганого і якщо правильно абстрагуватися, то можна навіть отримати невелике задоволення. Якщо він буде думати саме так, то відсутність стресу полегшить процес і поліпшить якість самого аналізу. Місце, де можна здати спермограмму, можна легко знайти в Інтернеті або ж поцікавитися в поліклініці. Отже, варто послідовно визначити процес здачі.

Необхідні умови



Спочатку потрібно відмовитися від сексу і мастурбації на період від 4 до 7 днів. У цей період заборонено вживати алкоголь, відвідувати різні лазні або сауни, отримувати стреси і, бажано, не курити. Здавати найкраще в самій лікарні, проте якщо до лікарні добиратися за часом не більше 30 хвилин, то можна і у себе вдома. Не варто для аналізу використовувати метод незакінченого статевого акту або ж презерватив. Здати аналіз на спермограмму не складе ніяких труднощів, якщо з цього приводу не переживати. Адже це не викликає ніякого болю.

У результатах аналізу зазвичай пишуть норму, яка повинна бути. З нею можна порівнювати свій результат самому, а в разі будь-яких відхилень найкраще звернутися до лікаря-фахівця, який запросто може підлікувати і впоратися з будь-якою проблемою. Не варто хвилюватися, все в нашому житті можна виправити, тим більше, якщо кінцева мета - діти. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!