Як варто член?

Чоловіки повсякденно стикаються зі статком, який називається в науці ерекцією. Ми вже говорили про це тут: «Що таке ерекція?».

Тепер зупинимося докладніше на чоловічої ерекції, адже до своєї гідності багато хто ставиться трепетно і, запідозривши щось дивне, починають борознити інтернет в пошуках відповіді на питання як повинен стояти член. Яких-небудь норм насправді не існує, і всякі упередження, що антена повинна дивитися вправо або вліво - не вірні. У здорового чоловіка питання, що стосуються статевого життя рідко виникають до 30 років, далі можливі збої, навіть якщо зі здоров`ям все гаразд.

Перше, що варто взяти на замітку, це те, що, якщо вранці постійно стоїть член, ви абсолютно здоровий і нормальний чоловік. Існують кілька пояснень цього феномена.

Член стоїть догори вранці - це пов`язано з швидким циклом сну. У цей час людина поводиться так само, як під час неспання, серцевий ритм частішає, температура тіла збільшується, особливо, якщо чоловік бачить сни еротичного характеру, відповідно, виникає такий ефект, як варто член під час звичайного збудження.

Друге питання, яке хвилює підлітків: постійно стоїть член і скільки коштує член?

Пік сексуальної збудливості у чоловіків, з науки, доводиться на вік 16-17 років, на практиці набагато раніше - в 13-14. Далі, такі ситуації, коли член встає з будь-якого приводу, стають рідше, так як чоловік уже навчився контролювати свої думки. Але і з точки зору фізіології, пік спадає і до 25-30 років можуть виникнути ситуації, коли в найвідповідальніший момент апарат відмовляється працювати. Це все норма, не варто турбуватися. Однак, якщо у молодого чоловіка подібні проблеми виникають дуже часто, варто відвідати лікаря для роз`яснення ситуації.



Звідси випливає ще одне питання, - до якого віку чоловік може вести статеве життя?

Хоча кількість сперматозоїдів з віком зменшується, лікарі вважають, що з віком статевий потяг не повинно знижуватися. Здоровий чоловік здатний вести статеве життя до глибокої старості. Єдине, що тривалі перерви в десятки років здатні назавжди закрити вам двері в цю сферу життя, тому радять вести регулярне статеве життя.

Чому член стоїть на різні предмети, запахи і т.д.?

Чоловік може випробувати порушення навіть від будь-якого запаху, але не від нього самого, а від спогадів або асоціацій, які він в ньому пробуджує. Так, у деяких, ерекція з`являється навіть від думок про секс, від виду предметів, що мають зв`язок з добре проведеної вночі, наприклад.

Чому член не встає? Якщо ситуації, коли член начебто не може не встати, стають частими, радимо звернутися до фахівців, які проведуть грамотний огляд і поставлять діагноз. Не займайтеся самобичуванням, трапитися подібне може з кожним нормальним чоловіком, і це не привід замикатися в собі, соромитися і не звертатися за медичною допомогою. Зараз безліч способів повернути чоловікові його силу. Будьте здорові і бережіть себе.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!