» » » Чому член кривої?

Чому член кривої?

Для будь-якої людини дуже важливо, щоб він був повністю здоровий і душевно і фізично. Особлива тема в цьому делікатному питанні відводитися питання кривизни члена. Так чому член кривої? Часто чоловіки почуваються здоровими, але саме це проблема не дає їм вести нормальне сексуальне життя. Сьогодні ми спробуємо розібратися в цьому питанні.

причини

Варто написати, що кривизна члена може бути як вродженою, так і набутою. Вона проявляється при ерекції (член відхиляється в одну сторону, кривизна зазвичай коливається від трьох до семи відсотків). Природно, що якщо член кривої, то лікарі рекомендують хірургічну корекцію: якщо статевий акт зробити не можливо або є перешкоди до статевого акту, також при болях при ерекції або самого процесу заняття сексом.

види викривленості

  • з народження (можливість ерекції зберігається, це відбувається через укорочення уретри);
  • викривлення придбане (причина: тупа травма, перелом статевого члена, звуження уретри)

хвороба Пейроні

Так чому член кривої? Невже виною механічні пошкодження і природа? Ні, на жаль, дуже часто виною всьому хвороба Пейроні (проявляється тільки коли член ерегований). При цій хворобі змінюється фіброзна тканину на кордоні кровоносної тканини і білої оболонки. Зазвичай це хвороба страждають чоловіки після сорока років, випадки захворювання у двадцятирічних значно менше.

ознаки



При цьому захворюванні починаю почуватися болю під час ерекції, з`являється фіброзна бляшка і викривлення статевого члена (знижується еластичність тканини). Лікування може бути різним, все залежав від того наскільки дискомфортно чоловікові. Операція проводитиметься, якщо статевий член сильно викривлений і це унеможливлює сексуальне життя людини.

Лікування даної проблеми

Лікування проводиться за допомогою операції. У ній лікар вкорочує білу оболонку і кривизна зменшується. Коли ви не знаєте, що робити, якщо кривої член, йдіть в поліклініку і проконсультуйтеся з фахівцем, можливо, вам потрібно операція.

  • накладення поздовжніх стягають швів на білу оболонку члена пацієнта. Попередньо НЕ січуть цю білу оболонку. При цьому методі операція відбувається дуже швидко і практично без крові. Нерви і судини при цій операції не ушкоджуються.
  • резекція частини білої оболонки і краю дефекту з`єднують між собою. Це метод оперативного втручання використовується рідко, через можливих неприємних наслідків (розвиток дисфункції при ерекції). Підходить для лікування вродженої кривизни члена.

Ми сподіваємося, що ви розберетеся зі своєю проблемою. Можемо додати, що в дев`ятнадцятому столітті люди боролися з цією хворобою за допомогою миш`яку і йоду і камфори. На щастя зараз ці методи застаріли, а на замету їм прийшли нові більш безпечні. Якщо у квас залишилися питання, то ви можете подивитися фото кривого члена, у всесвітній павутині є різні зображення вродженої та набутої кривизни. Але в будь-якому випадку ми настійно радимо вам відвідати кабінет лікаря.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!