» » » Як випрямити член?

Як випрямити член?

Не секрет, що багатьох чоловіків, а особливо юнаків і підлітків турбує кривизна їх дітородного органу. Але справа в тому, що форма статевого члена завжди індивідуальна і його невелике викривлення спостерігається майже завжди. У зв`язку з цим дану статтю, яка присвячена тому, як випрямити член, я вирішив умовно розділити на дві частини. Друга частина буде присвячена власне методикам по випрямляння статевого члена, але спочатку ми поговоримо про небезпеки, які можуть підстерігати вас, якщо ви все ж вирішили зробити це самостійно.

Про самостійний випрямленні

Ця глава, перш за все, для тих, хто вирішив випрямити член в домашніх умовах. Розумію, чоловіки частіше за все істоти досить вперті, але все ж хочеться відрадити вас від цієї процедури. Справа в тому, що статевий член, незважаючи на всю його зовнішню могутність, орган досить крихкий. І його самостійне «виправлення» може привести в кращому разі до розтягування, а в гіршому - до переломів і до значних втрат основних функцій. Природою так закладено, що більшість чоловічих органів мають деяку кривизну, а абсолютно прямих не існує зовсім. І до речі, багатьом жінкам це навіть подобається - кажуть, відчуття дуже приємні при статевому контакті. За медичними показниками в корекції потребує лише таке викривлення статевого члена, яке перевищує 25-30 градусів і заважає при цьому нормальному проведенню статевого акту, а також викликає інші неприємності: наприклад, хворобливу ерекцію. Тому поспішати з насильницькими заходами не варто. Якщо ви все ж хочете це зробити, я підкажу вам найбільш безпечні способи.

Як випрямити статевий орган



Перш за все, існує кілька видів хірургічного втручання. Перша операція полягає в тому, що здійснюється висічення деякої частини білкової оболонки, за рахунок чого вирівнюється довжина печеристих тіл і статевий член стає більш прямим. Правда, в цьому випадку пеніс стає не тільки прямо, але і коротше. Тому даний спосіб категорично не підходить чоловікам з невеликим за розміром дітородних органів. Другий спосіб, по суті - пряма протилежність першому. Тут на увігнутій стороні члена оболонка, навпаки, хірургічним шляхом подовжується. Довжина члена після цього навіть збільшується, але проблема полягає в тому, що результат такої операції погано передбачуваний, тому хороші хірурги її не рекомендують. Ну і, нарешті, третій спосіб полягає у імплантації в статевий член фаллопротезов. Спосіб досить нешкідливий, але дорожчий. Проте, він не тільки випрямляє чоловічий пеніс, але і дозволяє домогтися повної і безболісною ерекції. Зазначу, що остаточне рішення щодо вибору того чи іншого методу все ж краще довірити лікаря - уролога, оскільки він краще, пацієнта уявляє, чим може обернутися вибір того чи іншого способу випрямлення органу.

інші способи

Нерідко доводиться чути про те, що можна спробувати випрямити статевий орган і своїми силами. Як приклад наводяться такі способи, як ерегований згинання або Ерегированний розтягування. Це коли в ерегованому стані (тобто, коли статевий член збуджений) відбуваються спрямовані поступові руху в протилежну від згину сторону і розтягування чоловічого органу. Але проблема в тому, що щонайменше недотримання заходів може призвести до серйозних проблем, і ви можете отримати таку травму, в результаті якої доведеться звертатися вже до хірургів. В крайньому випадку, можна акуратно згинати член в ту чи іншу сторону, але якщо він в стані ерекції, потрібно це робити максимально обережно. В цьому випадку певний прогрес можливий, проте візуально помітний він буде далеко не завжди. Повторюся: невелике викривлення статевого члена - це не відхилення, а норма, тому переживати тут абсолютно ні до чого.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!