» » » Чому у мене маленький?

Чому у мене маленький?

Начитавшись в Інтернеті скарг чоловіків на свій маленький член, приходиш до висновку, що багато хто зовсім не підозрюють, що вважається нормальним, а що малим розміром статевого члена. 80% чоловіків мають комплекс неповноцінності через розміру пеніса тільки тому, що у них немає вірної інформації про розміри чоловічих статевих органів.

Як би і запитувати щось у друзів про це не прийнято. Але вже якщо хтось запитав про розмір статевого члена, то про всяк випадок чоловік перебільшити, тому що не знає норми. Інший у відповідь, щоб не здаватися збитковим, теж перебільшити. А потім обидва засмучуються: чому у мене маленький член ?! Таким чином і починаються міфи про нормальному розмірі пеніса.

Як правильно вимірювати

Перш ніж питати себе про те, чому у мене маленький, навчися спочатку правильно вимірювати свій статевий орган.

По-перше, пеніс слід вимірювати лише при кімнатній температурі відразу після того, як чоловік зняв білизна. У відповідь на холод тканини спонтанно скорочуються, а після теплої ванни довжина збільшується. По-друге, вимірювати член треба по трьом параметрам:

  1. У стані спокою член кладеться на долоню так, щоб кут між ним і животом дорівнював 90 градусів. Лінійку або метр прикладають від лобка до краю головки. Для вимірювання потрібно трохи відтягнути крайню плоть, щоб не брати до уваги її вільну частину.
  2. У витягнутому стані відтягують член вниз якнайдалі, взявшись за головку. Вимірюють також.
  3. У стані ерекції найкраще вимірювати статевий член прямо перед сім`явипорскуванням, так як довжина може змінюватися в залежності від ступеня збудження.

Середній розмір члена

Існує таке поняття, як мікропеніс. Це статевий член, розмір якого в витягнутому стані або в стані ерекції менше 2 см. Малим статевим членом називають пеніси, розмір яких в стані ерекції більше 2 см., Але менше 9,5 см. Довжина пеніса 9,5 см вже вважається середньою величиною статевого органу. Робимо висновок, що чоловік з розміром пеніса більше 9,5 см. В стані ерекції має член статистично середніх розмірів.

Що робити - маленький член



Якщо чоловік все-таки визначив, що у нього малий статевий орган (менш 9,5 см. В стані ерекції), і його це абсолютно не влаштовує, подивимося, що можна зробити. власне, як збільшити член і які методи для цього існують?

Вакуумні методи збільшення члена

Виглядає спеціальний прилад так: циліндр, у якого один кінець відкритий, а інший закритий, і вакуумний насос. За допомогою насоса забирається повітря з циліндра. У ньому виникає розрідження. Кров з організму йде до члена і він збільшується.

Тракційні методи збільшення члена

Тут спеціальні екстендери регулярно розтягують пеніс в довжину. Якщо тренуватися щодня, то через 4-6 місяців, як правило, член збільшується на 1,5 - 3 см. Без хірургічного втручання.

Хірургічні методи збільшення члена

Найбільш універсальним хірургічним методом збільшення члена є лигаментотомия. Цю операцію вперше запропонував і розробив метод китайський хірург Long в 1990 році. При операції усувають викривлення члена через перетин підтримуючої зв`язки, а також шляхом звільнення кавернозних тел до певного рівня. Член стає більше на 3-5 см.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!