Як порушити член?

Як порушити член?

Чи не дивуйтеся, якщо ви ще недостатньо досвідчені і не знаєте, як порушити член. Попередні ласки допоможуть вам привести головне «знаряддя» любові в бойову готовність ненав`язливо і природно. Головне - подолати збентеження і надумані умовності і бути впевненою в собі і в своєму чоловікові.

Способи збудження чоловічого члена

Статева потенція у чоловіків буває різною, і швидкість наростання порушення залежить від багатьох факторів. Чималу роль відіграє і майстерність партнерки.

Красиве еротична білизна, гладка і чиста шкіра, томний погляд ... Цього буває достатньо, щоб «завести» чоловіка і налаштувати його на потрібну хвилю. Звичайно ж, оголені або напівголі жіночі принади теж дадуть належний ефект. Однак візуальні способи більше підходять для загального збудження. А ось для посилення ерекції необхідний тілесний контакт. І чим тісніше такий контакт з членом, тим швидше настає ерекція.

Отже, чим порушити член? Крім власних сексуальних принад, у вас є руки, губи і язик! Починати краще всього з рук. Погладьте член, стисніть його, злегка помасажуйте. Опустіть руку нижче і візьміть в долоню мошонку, легкими масажними рухами попестити і її. Пестячи яєчка, злегка натисніть пальчиками на промежину, погладьте свого чоловіка і там.

Знову поверніться до члена, поводите пальчиками по голівці, злегка відтягніть вниз крайню плоть. Ніжно стисніть ствол в долоні і порухайте рукою вгору і вниз.



Продовжуючи пестити стовбур члена і мошонку, почніть стосуватися губами головки. «Обійміть» її розкритим ротом, оближіть. Поводите язиком навколо головки. Тепер кінчиком язика потеребіте вуздечку, поводите під підставою головки. Опустіться нижче, візьміть в рот по черзі кожне яєчко. При цьому не забувайте пестити рукою член.

З наростанням ерекції збільшуйте силу своїх дотиків. Ваші рухи повинні ставати швидше, а дотики - сильніше і жорсткіше. Спробуйте взяти член в рот, прикрийте свої зубки губами і порухайте головою вгору-вниз.

Головне - не перестарайтеся. Збуджений член дуже чутливий до дотиків. Необережні рухи і зайві зусилля можуть звести нанівець всі ваші старання.

Ще кілька корисних порад ви знайдете в нашій статті Як пестити член.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!