Як цілувати член?

Як цілувати член?

Багато жінок замислюються про те, як доставити чоловікові задоволення в ліжку. І це правильно, адже хороший секс впливає на формування здорових відносин. Сьогодні ми поговоримо про оральний секс, а саме про те, як цілувати член, щоб доставити максимум задоволення.

Як цілувати член: поради

Не варто брати член відразу в рот. Для початку просто доторкніться до нього, зігрійте своїм диханням. Можна провести членом по своєму тілу: щоках, грудях, вологим губам. Потім повільно переходите до поцілунків. Почати можна з легких ніжних поцілунків, поступово переходячи до більш глибоким і сильним. Потім візьміть член в рот і оближіть його. Не забувайте про зубах - ховайте їх подалі, інакше ви можете доставити партнеру дискомфорт. Пограйте з його членом своєю мовою, це принесе задоволення чоловікові.

Складіть губи в трубочку, заховайте зуби, помістіть член в рот і почніть робити рухи вперед-назад, здійснюючи тим самим техніку звичайного минета. В процесі цього можна також задіяти мову. Міняйте глибину і швидкість, але намагайтеся не збиватися з ритму.

Можна спробувати потягнути за яєчка і облизати їх. Якщо вдасться, можете взяти їх в рот і трохи посмоктати.

Техніка глибокого мінета



Для більш просунутих леді підійде глибокий мінет. Полягає техніка глибокого мінета в тому, що член заковтують повністю. Потрібно розслабити рот і горлові м`язи, акуратно і повністю помістити член в рот, а потім у міру можливості почати руху, як при звичайному мінете.

Правда, перш ніж робити такий мінет, слід потренувати горлові м`язи, щоб на ділі не спрацював рефлекс, викликає нудоту. Чоловік може отримувати від цього способу менше задоволення, але він буде відчувати себе королем - а про це мріє кожен чоловік.

Ще кілька порад ви знайдете в статті Як пестити член.

А дізнатися більше про те, як пестити чоловіка під час сексу, ви можете з нашої статті Як пестити чоловіка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!