» » » Скільки сантиметрів повинен бути член?

Скільки сантиметрів повинен бути член?

Багатьох чоловіків цікавить питання, що стосується їх чоловічої гідності, а саме, скільки сантиметрів повинен бути член? Як відомо розміри цього органу варіюються в широких межах, однак довжина, яка є нормою, вже давно встановлена.

ерегованому стані

Дані, отримані національною академією хірургії, встановили, що середня довжина статевого члена чоловіка під час ерекції (збудження) приблизно дорівнює 12 - 15 сантиметрам. Це найбільш поширені величини, хоча іноді зустрічаються власники чоловічої гідності довгою в 2 сантиметри, а так само 28 сантиметрів.

Стан спокою

Як відомо, чоловічий статевий орган в стані спокою значно менше в розмірі, ніж в збудженому стані. У спокійному стані розміри так само можуть відрізнятися. Наприклад, якщо в ерегованому стані член має довжину в 13 сантиметрів, то в стані спокою він буде дорівнювати 9 сантиметрам. Для більшого примірника в 20 сантиметрів спокійний стан буде прирівнюватися до 14 см. Можна вивести приблизну формулу, що в спокійному стані статевий член дорівнює приблизно двом третинам довжини ерегированного органу.

У підлітковому віці починається активне зростання чоловічого статевого органу. Член значно збільшується з 11 до 17 років від 5 до 9 сантиметрів в НЕ ерегованому стані.

Діаметр



Варто сказати пару слів про окружності статевого члена. У стані спокою вона прирівнюється 2-2,5 сантиметрам. При порушенні окружність збільшується до 3-3,5 см. Ці дані наведені для середньостатистичного статевого органу, який в збудженому стані має довжину від 12 до 15 сантиметрів.

До відома:

  • Розмір статевого члена найчастіше пропорційне зростанню людини. Прийнято вважати за ідеал член, що становить 10% від зростання його власника.
  • Цікавим також є той факт, що приналежність до тієї чи іншої раси так само впливає на розмір статевого органу. Таким чином, у представників негроїдної раси середньостатистичний член на 1,5 - 2 сантиметри більше ніж у європеоїдів.

вік

Не залежно від того скільки сантиметрів статевий орган в довжину - головне, щоб він міг виконувати всі свої функції. Розмір статевого органу безпосередньо залежить від віку. Максимальне його збільшення відбувається в 17 років. Уже через рік розмір може зменшитися до 0,5 см, так як він стає товщі і трохи втрачає в довжині. У похилому віці гідність незначно зменшується. Для середньостатистичного розміру в 14 см він стане коротшим приблизно на 2 - 2,5 см. Але це відбудеться не раніше, ніж до 60 - 70 років.

Тепер ви знаєте, скільки сантиметрів нормальний член. Якщо у вас з`явилося бажання перевірити свою чоловічу гідність на відповідність розміру, вимірюйте і порівняйте показник зі середньостатистичним і зі своїм зростом. Пам`ятайте, що статевий член змінюють тільки в положенні стоячи з випрямленою спиною. Сантиметрову стрічку треба прикладати до верхньої поверхні рухаючись від підстави до голівки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!