» » » Як виміряти довжину члена?

Як виміряти довжину члена?

Багато чоловіків хочуть знати довжину свого статевого члена. Однак не тільки чоловіки цікавляться даним питанням. Деякі жінки теж вимірюють довжину статевого органу у своїх партнерів і хваляться його розмірами перед подругами. За статистикою, середній розмір статевого члена чоловіка становить 13-15 сантиметрів.

Як виміряти довжину статевого члена

Вимірювання статевого члена проводять в стані ерекції. При цьому статевий член повинен знаходитися паралельно по відношенню до підлоги. Вимірювання варто робити стоячи, коліна слід притиснути один до одного. Як правильно виміряти довжину члена? Пеніс тримайте однією рукою, злегка пригнувши його паралельно підлозі. Візьміть м`яку лінійку, прикладіть її до верхньої поверхні статевого органу. Вимірювати слід відстань від кореня пеніса, який знаходиться на нижній частині живота, і до самого кінця статевого члена.

Займіть вихідне положення, прикладіть лінійку до нижньої частини живота, відзначте олівцем на лінійці остаточну крапку виміру, запишіть отриманий результат. При проведенні даної процедури, як ми вже сказали, варто застосовувати лінійку, виготовлену з м`яких матеріалів. Щоб уникнути травм і пошкоджень статевих органів, ні в якому разі не використовуйте для вимірювання гумові лінійки або інші пристрої, які розтягуються.



Заміри слід проводити не менше чотирьох разів. Повторювати цей захід доцільно в різні дні тижня, в різні години і при різних мікрокліматичних умовах. Залежно від цих умов виміри можуть трохи відрізнятися. Неправильними вважаються деякі види вимірювань. А саме:

  • Вимірювання, зроблені по всьому периметру статевого члена.
  • Зроблені вздовж нижньої поверхні пеніса.
  • Проведені від анального отвору до головки.
  • Зроблені з відтягнутою шкірою.
  • При яких приймається в розрахунок пірсинг на голівці статевого члена.
  • Зроблені по повітрю.
  • Зроблені з включенням мошонки.
  • Вимірювання, проведені в положенні сидячи або в зігнутому положенні.

Для вимірювання обхвату пеніса, використовується сантиметрова стрічка. Також, в цьому випадку, можна виміряти окружність пеніса за допомогою шнурка або нитки, а потім прикласти їх на лінійку і відзначити результат. Для отримання достовірного результату потрібно зробити виміри члена нижче головки, біля основи члена і в середині тіла статевого органу і вирахувати середнє значення. Ось ви і дізналися, як виміряти довжину члена правильно. Чи не морочитися з приводу розмірів. Головне - вміти ним користуватися!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!