» » » Як зробити член товщі?

Як зробити член товщі?

На сьогоднішній день існує безліч методик по збільшенню товщини статевого члена, однак повністю безпечних способів, як зробити член товщі, до сих пір вкрай мало. Зрозуміло, я приведу вам доступні варіанти, але все ж без крайньої необхідності не раджу вдаватися до більшості з них. До більшості, тому що більш-менш прийнятні варіанти все ж є, однак ефект від них не завжди тривалий і значний. Отже, приступимо.

Як зробити член товстим: хірургія

Збільшення товщини пеніса хірургічним шляхом - це досить модна нині процедура. Скажемо відразу: ефект вона, звичайно, дає, але повністю передбачити його не можна, хоча здоров`ю особливої шкоди ця хірургічна операція теж не завдає. А полягає вона ось у чому: спочатку методом ліпосакції з живота відкачується деяку кількість жиру, яке потім впорскується в основу ерегованного статевого члена (після відповідного промивання, зрозуміло). Більша кількість цього жиру буде засвоєно чоловічим органом (близько 80%). Таку процедуру можна повторити через півроку-рік. Але це в теорії - насправді точна кількість абсорбованого (засвоєного) жиру не візьметься вам передбачити жоден серйозний хірург. Крім того, що згортається жир - той, який не засвоївся і вцілів, цілком може призвести до деяких проблем, наприклад, до появи горбків на шкірі пеніса. Крім того, операція нерідко призводить до тимчасової втрати чутливості статевого члена і навіть може спровокувати будь-яку інфекцію. З цієї причини хірурги рекомендують утримуватися від сексу після операції не менше двох місяців. Ну і звичайно, ніхто не дасть вам гарантії, що підшкірний жир, введений в ваш дітородний орган, не зникне безслідно через деякий час, адже організм може перерозподілити його так, як йому заманеться.

Як зробити статевий член товщі

Вакуумна помпа



Крім хірургічного методу існує і таке пристосування, як вакуумна помпа. В даний час це, мабуть, найбільш доступний і популярний метод по збільшенню товщини і довжини статевого члена. Вакуумна помпа хороша тим, що можна дуже швидко збільшити товщину, а також довжину вашого дітородного органу на кілька сантиметрів, проте проблема в тому, що результат цей не триває довго, тому тим чоловікам, які хочуть здивувати свою даму розмірами, краще використовувати помпу прямо перед статевим актом. Тим не менш, не можу не сказати про небезпеку цього методу збільшення товщини пеніса. Якщо ви будете неправильно використовувати помпу, то можна отримати досить неприємні травми статевого члена. З інших більш-менш безпечних методів виділимо масаж статевого члена. Ефект від масажу в цілому більш тривалий, ніж від більшості інших методів, тільки робити його потрібно правильно. На масаж потрібно витрачати в середньому по 15-20 хвилин в день (до півгодини), а з приводу того, як його можна робити, існує прекрасна стаття з описом аж п`яти способів, яку ви знайдете ось тут: «Власноручний масаж члена».

екстендери

Також існують і різні екстендери - спеціальні пристосування, які дозволяють збільшити як товщину, так і довжину статевого члена до певних розмірів. Детальніше про екстендером дивіться тут: «Екстендери для збільшення члена». Що стосується інших методик, то приводити їх ми тут не будемо, оскільки вони просто небезпечні. Як жарти деякі пропонують засовувати член навіть у вулик (правда, самі напевно не пробували), однак про те, що буде з органом після такої процедури, не хочеться навіть і говорити. Бережіть себе!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!