» » » Як вилікувати член?

Як вилікувати член?

Як вилікувати член?

Викривлення статевого члена може носити як вроджений, так придбаний характер. При цьому на тлі незначних проблем, які викликають дискомфорту і не впливають на репродуктивну функцію, виділяються патології, фактично зводять нанівець інтимне життя. Для цих випадків передбачено цілий ряд медичних заходів, покликаних вилікувати викривлення.

Як вилікувати статевий орган: методики

Відразу відзначимо, що консервативних методик по лікуванню члена від викривлення не існує. Позбутися від патології можна тільки за допомогою оперативного втручання. Виділяють кілька видів операцій:

  1. Випрямлення члена шляхом урізання частини білкової оболонки на протилежній викривлення стороні (при значних викривленнях) або накладення лінії пліцірующіх швів на білкову оболонку (при викривленнях до 45 градусів). Методика передбачає укорочення статевого члена на 0,5-2 см, а тому застосовується в тих випадках, коли статевий орган має значну довжину. Операція проводиться в амбулаторному режимі, пацієнт іде додому вже через кілька годин після неї.
  2. Випрямлення шляхом подовження білкової оболонки на стороні викривлення. Найчастіше операція застосовується для лікування хвороби Пейроні. Методика дозволяє не тільки усунути дефекти в будові статевого органу, а й у ряді випадків навіть забезпечити його невелике збільшення. Дана операція також є амбулаторної і дозволяє хворому відправитися додому вже незабаром після її закінчення.
  3. Ліквідація викривлення шляхом фаллопротезірованіе. Передбачає імплантацію гідравлічних фаллопротезов, що дозволяють не тільки випрямити статевий орган, а й вирішити проблему з порушеннями еректильної функції. Дана операція складніша порівняно з попередньою. Іноді протезування може поєднуватися з операцією по подовженню білкової оболонки на викривленій стороні.

Після лікування члена від викривлення потрібно почекати ще хоча б 1-1,5 місяця (відновний період) і тільки після цього продовжувати інтимне життя.



Всі перераховані операції мають деякі тимчасові побічні ефекти. Також важливо розуміти, що операція, проведена поганим фахівцем, може не тільки не усунути проблему, а й посилити її. А тому дуже важливо ретельно вибирати клініку для проведення операції і самого хірурга

Також читайте іншу нашу статтю Як випрямити член.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!